FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ultimul dinamovist autentic? Gest imens făcut de Torje pentru a reveni la Dinamo: la ce sumă de bani renunță pentru a se întoarce în "Groapă"

Torje a vrut la Dinamo și datorită expunerii la națională, și pentru sutele de mesaje din partea fanilor roș-albi /  // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Torje a vrut la Dinamo și datorită expunerii la națională, și pentru sutele de mesaje din partea fanilor roș-albi / // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 09:49

Ca să joace iar în "Ștefan cel Mare", Torje a spus adio unei sume imense de bani!

Gabriel Torje urmează să fie prezentat astăzi de către "câini", după o întreagă telenovelă care a avut schimbări dramatice de situații. Mijlocașul de 28 de ani va redeveni dinamovist dacă nu va mai interveni nimic șocant.

Contractul dintre fotbalist și Dinamo este agreat de părți de trei zile, doar se așteptau azi-noapte documentele de transfer de la Karabukspor.

"Foaia-minune" cum au denumit-o roș-albii, fără de care Negoiță nu voia să parafeze afacerea, ferindu-se de un litigiu la FIFA cu turcii din care să piardă câteva sute de mii de euro! Aceasta deși tot patronul a insistat în ultimele două săptămâni pe lângă Miriuță să fie adus Torje, considerând că poate ajuta echipa și ar fi un cadou pentru suporteri ca să-i readucă la stadion.

Cuvântul decisiv l-a avut tot "Torjinho"! Văzând mesajele de susținere și beneficiind de un lobby puternic al apropiaților ca să se întoarcă, Gabi a forțat come-back-ul în Ștefan cel Mare, trecând și peste bani, și peste sfaturile propriului impresar. Cum Negoiță a transmis că nu-și poate asuma, financiar, un eventual litigiu cu Karabukspor, Torje a transmis avocaților săi următoarea propunere: așteaptă să încaseze doar banii ce i se cuveneau pentru 5 luni de contract, cele din toamnă, adică 150.000 de euro din salariu, plus primele, renunțând în schimb la ce ar mai fi trebuit să ia până la vară!

Doar ca turcii să elibereze dovada că poate evolua la oricare alt club până la vară, atât cât mai dura împrumutul românului de la Akhmat Groznîi. Iar "otomanii" au promis că vor onora înțelegerea și vor trimite documentele necesare lui Torje.

L-ar fi dorit la Poli

Impresarul Cristea Opria este unul dintre susținătorii financiari ai lui ACS Poli Timișoara și ar fi vrut să-l orienteze pe Gabi la clubul de pe Bega. Doar că Torje a avut altă opinie. "Dacă asta e opțiunea lui, o respect! Eu am încercat să-l aduc la Timișoara, dar Gabi vrea la Dinamo. A renunțat la toți banii până la vară, ca să vină la Dinamo. Vă dați seama? Sunt 300.000 de euro! Nu e interesat de bani, ci să joace, ca să nu piardă echipa națională. Gabi va fi vineri la Dinamo", a spus Opria la DigiSport.

10.000 €va fi salariul lunar al lui Torje la Dinamo, la care se adaugă bonusuri de performanță

40.000 € îi plătesc în continuare lunar cecenii lui Gabi, conform contractului

Playtech: ȘOC! I-au tăiat microfonul lui Băsescu! HALUCINANT ce a spus despre Putin în Parlamentul European


Comentarii (20)
mosvasile
mosvasile  •  02 Februarie 2018, 20:07

Foarte rau din partea lui,el nu a auzit ca la Dinamo trebuie sa vii cu bani de acasa?

larisa_i
larisa_i  •  02 Februarie 2018, 17:44
Postat de dinamo_fan pe 02 Februarie 2018, 15:50

la Dinamo sta 6 luni ca atunci ii expira imprumutul. Apoi poate se renegociaza cu clubul de care apartine. un salariu de 30k pe luna luat afara la costurile de afara nu este departe de un salariu de fotbalist de top luat in Romania.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2018, 15:50
Postat de turcescu pe 02 Februarie 2018, 13:27

Nu a renuntat la niciun ban, cum sa crezi ca ar putea renunta la 300.000 euro? Nu-l mai vrea nimeni, dovada ca in Turcia era rezerva iar rusii i-au gasit numai o formatie de Liga 1. Ar fi jucat chiar si la Poli. Ideea e sa joace bine in liga noastra si sa prinda un contract in tarile arabe sau la kazahi/azeri. O sa vedeti ca e numai dupa bani cand va pleca iar, de ce crezi ca sta la Dinamo numai 6 luni?

la Dinamo sta 6 luni ca atunci ii expira imprumutul. Apoi poate se renegociaza cu clubul de care apartine. un salariu de 30k pe luna luat afara la costurile de afara nu este departe de un salariu de fotbalist de top luat in Romania.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează