FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimul jucător intrat pe lista lui Rednic » Dinamo vrea un mijlocaș de un milion de euro!

Daniel Avramovski (stânga, numărul 96)
Daniel Avramovski (stânga, numărul 96)

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 18:47 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 19:07

Daniel Avramovski (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a intrat pe lista lui Dinamo. E liber de contract după despărțirea de Kayserispor, produsă în această lună.

Mircea Rednic a revenit la Dinamo și vrea să pună bazele unei formații puternice. Din informațiile Gazetei, ultimul jucător intrat în atenția „Puriului” este nord-macedoneanul Avramovski. 

Daniel Avramovski, dorit de Dinamo

Mijlocaș cu profil ofensiv, acesta a evoluat sezonul precedent pentru Kayserispor. Are un meci bifat și în actuala stagiune. 

Ediția precedentă, Avramovski a bifat 24 de partide (2 goluri, 4 pase decisive) la Kayseri. A fost antrenat inclusiv de Dan Petrescu, sub comanda căruia a jucat 8 meciuri. 

De-a lungul carierei, Daniel a mai jucat pentru Vardar, Rabotnicki (Macedonia de Nord), NK Olimpija (Slovenia), Vojvodina, Steaua Roșie Belgrad și OFK Belgrad (Serbia).

Daniel Avramovski, prezent la toate loturile de juniori, are 7 selecții și la prima reprezentativă a Macedoniei de Nord, în circuitul căreia se află și în prezent.

Ultimul jucător intrat pe lista lui Rednic » Dinamo vrea un mijlocaș de un milion de euro!
Avramovski a făcut parte din lotul Macedoniei la Euro

1 milion de euroe cota de piață a lui Avramovski, potrivit Transfermarkt

Lista îndrăzneață de transferuri a lui Mircea Rednic la Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) nu pierde timpul după ce a bătut palma cu Dinamo pentru a prelua postul de antrenor principal. Doi sau trei fotbaliști vor ajunge la clubul alb-roșu în perioada imediat următoare, printre care fundașul dreapta Ayrton Mboko (23 de ani).

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze.

Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot.

Mircea Rednic are și o variantă de rezervă, în cazul în care transferul lui Mboko pică. Este vorba despre Luis Pedro Cavanda (30 de ani), și el belgian cu origini congoleze. Cavanda este liber de contract din mai 2020, când s-a despărțit de Standard Liege.

Cavanda a fost în probe la FCU Craiova vara trecută, adus pe filiera Luana Rednic, dar oltenii nu l-au semnat. Cavanda are un CV impresionant, în care figurează echipe precum Torino, Lazio, Trabzonspor, Galatasaray și Standard Liege.

Dinamo visează la un jucător cu CV impresionant

Un alt nume de pe lista „Puriului” este fundașul central Joris Gnagnon (24 de ani), frate cu Harlem Gnohere. Crescut de Rennes, Gnagnon are 3 meciuri la echipa națională U21 a Franței și a jucat ultima dată la Sevilla, de care s-a despărțit în această lună.

În iulie 2018, Sevilla a plătit 13,5 milioane de euro pentru Gnagnon, dar acesta nu a reușit să se impună la trupa andaluză, pentru care a adunat doar 17 meciuri.

Revine Harlem Gnohere la Dinamo?

Imediat după ultima rundă de negocieri purtate la sediul clubului, Mircea Rednic a recunoscut că se află în căutarea unui fundaș dreapta și al unui atacant. „Puriul” nu-l vede pe Deian Sorescu fundaș dreapta, post pe care căpitanul lui Dinamo a jucat în repetate rânduri în ultimele luni.

„E nevoie de un atacant și de un fundaș dreapta. Sorescu a făcut diferența în atac, și tu îl sacrifici, ca fundaș dreapta? N-am înțeles-o. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt. De mâine, când voi fi la Săftica la antrenament, voi începe evaluarea lotului”, a spus Rednic.

La capitolul atacanți, Rednic s-ar putea orienta către Harlem Gnohere, ex-atacant la Dinamo între iulie 2015 și ianuarie 2017, când a plecat la FCSB. „Puriul” a recunoscut, atunci când a fost întrebat despre revenirea lui Gnohere, că „s-ar putea, în iarnă”.

Mircea Rednic a bătut palma cu Dinamo! Primele declarații: „De mâine mă prezint la antrenamente”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic a primit o veste bună: Torje este apt pentru Dinamo - UTA

Iuliu Mureșan, încrezător după venirea lui Rednic la Dinamo: „Sunt sigur că o să fie mai multă linişte la echipă” » Ce transferuri urmează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1226707437448253
Bobe Marius  •  01 Octombrie 2021, 09:49

"Strâmbul" vrea sa aducă jucători, dar el nici măcar nu a fost numit antrenor și nici nu se știe când va putea fi înregistrat! Apoi vorba lui Dănuț Lupu, de 1-2 mii de euro aduce jucători, de 2 bani joacă! Va închipuiți ce valoare au acum acești jucători pe care vrea sa-i aducă FC CĂTZEAUA LEȘINATĂ dacă sunt liberi de contract în luna octombrie, multi nu au mai jucat de multe luni, aproape un an, și nu si-au găsit contracte în campionate puțin mai bune, pe mai mulți bani decât cei 2-3000 de euro pe care i-ar lua la FC CĂTZEAUA LEȘINATĂ!

muzzi
muzzi  •  01 Octombrie 2021, 07:27

iar aduce rednic 20 de straini pe care nu ii vor putea plati! ca sa nu imi zici ca un jucator de 1 milion vine pe 2 mii pe luna!

creeperno115
creeperno115  •  30 Septembrie 2021, 22:34

Bravo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close