FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un atacant cu 85 de goluri pentru Dinamo se antrenează în "Groapă". Revine pentru Derby?

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 12:17

Marius Niculae, liber de contract, îşi caută un club cu care să semneze, iar în prezent se pregăteşte alături de echipa secundă a "cîinilor".

Jucătorul de 34 de ani a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo şi spune că va fi prezent în tribune la derby-ul cu Steaua, de duminică.

"Am cerut voie clubului să mă antrenez cu echipa secundă. Nu am vrut să se facă speculaţii. Este vorba doar de cîteva antrenamente, pentru a mă menţine în formă. Prima mea opţiune este un transfer în străinătate. Dacă nu găsesc nimic, las uşa deschisă unei reveniri în ţară.

Toată lumea ştie dragostea mea pentru Dinamo, dar doar mă antrenez. Ca să fiu sincer, nici nu am vorbit cu cei din conducere pentru a semna un contract ", a declarat Niculae, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Marius Nicuale este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo din ultimii ani. Acesta a evoluat în 202 de meciuri şi a marcat de 85 de ori pentru formaţia alb-roşie.

"Batem Steaua cu 2-1" Marius Niculae

Meciul Dinamo - Steaua sa va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, TVR 1, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
bianconerri
bianconerri  •  18 Noiembrie 2015, 20:31
Postat de 12345stop pe 18 Noiembrie 2015, 14:05

Daca se repeta rusinea 1-5 din Groapa cu Viitorul , Rednic zboara si Neputinta intra in gura fanilor.

Ra2 e batut in cuie...

travka
travka  •  18 Noiembrie 2015, 19:34

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

zecs93
zecs93  •  18 Noiembrie 2015, 19:02
Postat de 7mai1986 pe 18 Noiembrie 2015, 14:33

Sa o luam pe rand,insemnele traditionale?O stema desenata aia consideri tu ca reprezinta o echipa?Eu zica ca insemnele traditionale reprezinta culorile(Steaua nu si le-a schimbat).Numele F.C.S.B adica Fotbal Club Steaua Bucuresti(unde-i schimbat ,ca-i acelasi numai ca acum se folosesc doar acronimele) chestia cu Ghencea iarasi putin imi pasa,pt ca ghencea-i o ruina,si in curand acolo parca vad ca se ridica un mall sau un complex de blocuri.Chestia cu mutatul la pitesti,fumigene aruncate pt papagali ca voi,ca sa mai aveti si voi pe ce sa va luati banii,ca altfel nu ati mai avea pe marginea caror subiecte sa postati..In concluzie mai bine v-ati vedea de treburile voastre si ati mai lasa deoparte mistocareala asta ieftina de 2 lei,gen sumudica,sau alti idioti.Dar cred ca iva cer prea mult,neuronul vostru nu poate procesa.Fa misto in continuare ca de asta suntetm buni,la stat pe margine si facut misto.

Nu e frate acceiasi chestie, atunci de ce nu va mai numiti simplu Steaua ??? De ce trebuie sa va cheme peste tot F.C.S.B ?? De ce nu va lasa sa va numiti cum va numeati si anume FC Steaua Bucuresti ( ca inainte nu era niciun fcsb, raspuns pentru ca nu va lasa armata si treaba a fost castigata de ei in instanta) !!! Despre sigla, la fel, schimbata ( cu toate ca asta nu reprezinta nici macar 10 la suta dintr-o echipa dar nu o mai aveti), Palmaresu nu mai e accelasi, practic F.C.S.B are palmaresu din 2003 deci ea nu este detinatoarea celebrei ligii a campionilor de la sevillia !!! Mai iti spun ??? Momentan Dinamo nu apare peste tot cu numele de FCDB, stadionu e accelasi de cand lumea spre deosebire de voi care mergeti cu cortu in toata romania, deci care-i adevaru amice ??? Al tau sau al meu ??? Eu cred ca al meu si cu mine cred ca sunt multi !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează