FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Un conducător din Liga 1, dezamăgit de atitudinea lui Ionuț Lupescu: "E puțin probabil ca o astfel de personalitate să își dorească votul nostru"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 14:50

Adrian Ambrosie, președintele CSM Poli Iași, a vorbit despre alegerile FRF și a dezvăluit o întâmplare cu Ionuț Lupescu, unul dintre candidații la alegerile din 18 aprilie.

"Încă nu avem o decizie foarte clară în privința alegerilor FRF. Încă nu ne-am întâlnit cu toti candidații. Adică nu am vorbit cu domnul Marcel Puscaș. Domnul Ionuț Lupescu și-a programat foarte prost întâlnirea la Iași, știind că noi avem meci la Cluj.

A întârziat trei ore la întâlnire. E puțin probabil ca o astfel de personalitate să își dorească votul nostru. Noi ne vom uita pe proiecte și vom vota cu cel care își va dori să ajute fotbalul românesc", a spus Adrian Ambrosie la Pro X.

Citește și: Avem documentele! Fără licitație și fără licență » Naționala a mers în 2016 la un turneu în Antalya cu o agenție ce nu avea brevet de operare în turism și fără să se fi făcut licitație!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează