FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Un dinamovist se revoltă după ce FCSB a anunțat că merge la TAS: "Nimeni nu spune că Viitorul a fost dezavantajată! Dacă era invers, Hagi nu căuta scuze puerile"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 09:35

Ianis Zicu, fost jucător la Dinamo, s-a revoltat pe pagina sa de facebook după ce FCSB a anunțat că va merge la TAS pentru a contesta regulametnul LPF și pentru a cere să fie campioană. 

"Se discută de câteva zile că FCSB poate să câștige la TAS acest campionat, dar nu spune nimeni că au terminat la egalitate de puncte cu Viitorul pentru că după sezonul regulat s-au înjumătățit punctele tuturor echipelor, iar Viitorul era pe primul loc cu un avans considerabil. Deci Viitorul este echipa care a fost dezavantajată. Viitorul a acceptat regulamentul și a continuat lupta pentru titlu fără să «plângă» la TAS că nu este corect să le fie luate din punctele câștigate pe teren până în acel moment.

Dacă ar fi fost invers și FCSB ar fi avut rezultate mai bune în meciurile directe din play-off și ar fi fost campioană, Gică Hagi 100% îi felicita pe cei de la FCSB și nu căuta tot felul de scuze puerile. Din păcate, acum mai mult se discută despre ce o să fie la TAS, în loc să fim mândri că există un club atât de bine organizat în România. Și acel club este Viitorul Constanța!

Felicitări tuturor celor care au muncit în ultimii ani la acest club", a scris Zicu pe contul său de facebook.

  •  LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
florar
florar  •  15 Mai 2017, 13:47
Postat de dirica pe 15 Mai 2017, 12:20

Daca tin neaparat la rezultatele din prima parte a capionatului, nu e nici un dubiu, tot Viitorul e campioana, in prima parte a campionatului Viitorul a acumulat 51 de puncte +18 puncte in sezonul de primavara, total 69 puncte. FCSB a acumulat 47 puncte + 20 in sezonul de primavara, total 67 puncte. De ce sa se tina cont de meciurile directe?

Pentru o hirtie caruia astia ii spun ,,Regulament,,...

florar
florar  •  15 Mai 2017, 13:46

Bine ZIcule!Daca ce spui tu este corect si crezi asta pai ar fi trebuit sa fi fericit ca se ajunge la TAS .Uite asa Viitorul o sa i se dea ce merita!

928004377263019
Roman Marian  •  15 Mai 2017, 12:27

Sper din tot sufletul ca adevărul și dreptatea să triumfe , oricare ar fii el.Un lucru e sigur. Avem un campionat slab cu arbitri neinspirați.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează