FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un fost antrenor la FCSB face dezvăluiri despre colaborarea cu Becali: "Nu poate fi controlat! Nu a contat că m-am dus fără bani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 09:13

Ilie Dumitrescu a stat pe banca celor de la FCSB timp de cinci etape în 2010 și a povestit că este imposibil ca un antrenor al echipei să-i pună condiții patronului, în condițiile în care în ultimele săptămâni Gigi Becali a subminat autoritatea lui Dică în mai multe rânduri.

Înaintea ultimelor meciuri ale celor de la FCSB, Gigi Becali a spus la TV echipele de start pregătite de Nicolae Dică și a intervenit în mai multe rânduri în alcătuirea formațiilor trimise în teren de antrenor, dar Ilie Dumitrescu susține că aceste lucruri sunt inevitabile le FCSB.

"Dică a știut foarte bine în ce parteneriat intră. Gigi Becali e un om care nu poate fi controlat, indiferent de relația pe care o are: prietenie foarte bună cu Pițurcă, relație senzațională cu Hagi.

Eu m-am dus fără niciun ban. «Băi Gigi, nu vreau nimic, nu vreau niciun ban de la tine. Vreau să respecți puțin relația asta dintre noi doi». Nu a contat gestul acela. Este imprevizibil. Cine poate să îi pună o condiție?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Întrebat despre acest tip de implicare la echipă a patronului, Nicolae Dică a răspuns exasperat la una din conferințele de presă: "Ce să fac eu? Să schimb patronul?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  29 Noiembrie 2017, 17:21
Postat de fangigi pe 29 Noiembrie 2017, 12:32

Aici nu era vorba de Lucescu ci de nulitati gen becali, dica, dumitrescu!

Nu te supara d-le Bota , sa-l bagi pe M.Lucescu in aceiasi oala cu Dumitrescu , Becali si Dica este o mare jignire la adresa fotbalului , tot e bine ca nu ai pomenit numele fcsb-ului.

balauru48
balauru48  •  29 Noiembrie 2017, 15:22
Postat de manty_one pe 29 Noiembrie 2017, 12:29

grandomania lui se datoreaza celor din media din dorinta de a face rating...daca presa si tv-ul l-ar ignora o perioada de timp,insa ei nu au absolut niciun interes sa faca asta din motivul invocat mai sus!

Grandomania lui se datoreaza si gigistilor prostalai! Te simti?

risc_mix
risc_mix  •  29 Noiembrie 2017, 13:21

Ce față are nea gigi, parcă are căpușe.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează