FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un fost campion al României a revenit în Liga 1! EXCLUSIV Prima reacție a fotbalistului trecut pe la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 09:59

Campion al României cu CFR Cluj, Viorel Nicoară a rămas liber de contract din vară, când și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, unde a evoluat un an de zile.

Mijlocașul de 30 de ani s-a antrenat în această iarnă cu Juventus București, formație cu care s-a înțeles în cele din urmă, deși a avut mai multe oferte din Cipru.

Nicoară a semnat un contract valabil pentru 6 luni cu echipa care se află pe ultimul loc în Liga 1. A explicat decizia și crede că Juventus se poate salva de la retrogradare.

300.000 €este cota pe transfermarkt a lui Viorel Nicoară, fotbalist de 30 de ani

"Este adevărat, ne-am înțeles și voi juca la Juventus cel puțin până în vară. Avem 9 puncte, cred că sunt 6 puncte până la următoarea clasată, dar asta nu mă sperie.

Am schimbat mult iarna aceasta, echipa are alt joc, mult mai solid. În plus punctele se vor înjumătăți și vor rămâne diferențe mici. Trebuie să credem că ne putem salva, nu e nimic pierdut.

Tocmai de asta am ales să rămân în Liga 1. Am avut câteva oferte, una destul de bună din Cipru, de la Alki, însă am vrut să joc în România", a zis Viorel Nicoară pentru GSP.RO.

166 de meciuri 
are Nicoară în Liga 1, reușind să înscrie de 10 ori. A oferit și 25 de pase decisive 

Unirea Urziceni, Râmnicu Sărat, Victoria Brănești, CFR Cluj, Pandurii, Maccabi Petak Tikva și Astra Giurgiu sunt formațiile la care a evoluat Nicoară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează