FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost căpitan al lui Dinamo sare în apărarea lui Steliano Filip: "E profesionist și are dorință de a progresa"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 12:22

Ștefan Bărboianu, fostul căpitan al lui Dinamo, sare în apărarea lui Steliano Filip, fotbalist asaltat în ultima perioadă cu o serie interminabilă de critici. 

" Steliano Filip este un jucător foarte bun, poate spune oricine orice. La Dinamo, toţi ochii sunt aţintiţi spre tine. Nu poţi să te duci să bei o limonadă. Dacă cineva are un pahar de vin lângă tine, se consideră că ai băut şi tu.

Cât am fost eu la Dinamo, Steliano a fost un profesionist, un copil care a muncit foarte mult ca să ajungă unde este acum, iar asta numai datorită calităţilor şi a dorinţei de a progresa", a declarat Bărboianu, potrivit TV Telekom Sport. 

Vezi și

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  12 Noiembrie 2017, 18:04

Hahaha ,vorbeste tatal profesionistilor !!!

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Noiembrie 2017, 15:21

Filip sa-si deschida o fabrica de vin cu fotbalu nu mai are niciodata

hannah.robinson
hannah.robinson  •  12 Noiembrie 2017, 13:34

Uite cine vorbește ... e un film

Vezi toate comentariile (3)
Comentează