FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Filip, distrus după ce ultrașii l-au înjurat! Reacția disperată a fotbalistului » Pleacă de la Dinamo!

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 12:12

Steliano Filip a fost principala țintă a atacului suporterilor dinamoviști, care au năvălit vineri seara în cantonamentul "câinilor" pentru a cere explicații jucătorilor lui Miriuță (detalii, aici)

Fundașul a fost înjurat de ultrași, care au apelat la jigniri și insulte la adresa soției și fetiței fundașului de 23 de ani, și e hotărât să plece de la Dinamo în iarnă. 

"Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soția și fetița. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soție și fetiță?", a declarat Steliano Filip, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Citește și:  Revoluție la Dinamo » Fanii au năvălit peste fotbaliști la antrenament! A intervenit și Poliția 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
10nutz_413x
10nutz_413x  •  12 Noiembrie 2017, 12:19

Bai eu nu il suport pe Filip...si nu ptr ca e dinamovist....ptr ca e taran frate. Da de rupe, injura, se ia la tranta pe teren, provoaca intr-una etc....e taran! Dar nu ai cum ca suporter al unei echipe sa dai in familia jucatorilor. Niste tarani mai mari. (Vedeti, nu mai bine va duceti iar peste protestatari sa ii lingeti in u-know-what pe ciumetzii rosii de la putere?!) ***bla-bla*** cu ochi, ce sunteti!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  11 Noiembrie 2017, 21:29

ne-go-ita ,trebuie oprit sa distruga DINAMO ,el e cel mai mare profitor si o manaajerasubmediocra.

idi53
idi53  •  11 Noiembrie 2017, 19:32

Nu Filip e principalul vinovat de situatia lui Dinamo!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează