FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost coleg al lui Rădoi îl critică: "Nu poţi face asta la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 10:52

Valeriu Răchită, fost coleg cu Rădoi la Steaua, a criticat modul în care antrenorul roş-albaştrilor alcătuieşte primul "11".

"În trei meciuri oficiale, în afară de Varela, care e punct fix, Rădoi a schimbat toţi fundaşii. Varela a fost o dată fundaş central dreapta, iar după aceea fundaş central stînga. I-a avut coechiper ba pe Tamaş, ba pe Toşca. Pe dreapta au fost Papp şi Rîpă, iar pe stînga pe Guilherme şi Toşca. Nu poţi crea relaţii de joc în aceste condiţii.

Nu poţi să faci asta pentru că nu ai cum să îi faci pe jucători să aibă relaţii de joc şi să existe o conexiune între ei.

Rădoi are o personalitate puternică. Îşi doreşte să cîştige orice meci şi încă nu a găsit formula ideală", a spus Răchită la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
vik2r88
vik2r88  •  16 Iulie 2015, 13:11

Imi dau jos palaria in fata lui Radoi. 99 % din antrenori nu ar fi inceput titular cu Tade dupa numai cateva ore de la transfer. Sincer si eu daca as fi fost in locului nu as fi avut curajul sa il bag din primul minut. Dar curajul lui nebunesc i a reusit perfect iar schimbarile de dupa pauza la fel. Inainte sa sarim sa aruncam cu pietre ar trebui sa ne gandim ca Radoi are o echipa demontata care trebuie sa o sudeze. O echipa se sudeaza cu timpul chiar daca timp nu prea are. E normal sa tot schimbe echipa cand vede ca uni jucatori dorm in ghete. Unii jucatori ar trebui sa se daruiasca total pentru echipa. Sa aiba curajul sa isi arate valoarea iar daca aceasta lipseste sa o compenseze prin ambitie. Imi aduc aminte de Nicolita cand a ajuns la Steaua. Nu avea tehnica nu avea pase dar compensa prin ambitie si daruinta. Ara terenul in lung si lat de puteai sadi pogoane de legume in urma lui. Cand pierdea o mingie il vedeai mancand pamantul ca sa isi repare greseala lui sau a altuia.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 12:31

ii baga si el p-aia de pe biletel...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  16 Iulie 2015, 12:08

Ce comentarii mai jos de toata jena. Cat despre fanii insolventelor-no comment. Omul si-a spus o parere si daca e considerata critica atunci e una constructiva; are tot dreptul, a jucat pentru Steaua, i-a fost coleg lui Mirel poate si prieten./p.s; la ce ora joaca azi Dinamo, Rapid, CFR si Petrolul in europa !?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează