FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo rupe tăcerea: „Șefii sunt niște egoiști fără scrupule!”

Zenke (nr. 88) a jucat 22 de meciuri în sezonul trecut din Liga 1 și a marcat un gol
Zenke (nr. 88) a jucat 22 de meciuri în sezonul trecut din Liga 1 și a marcat un gol

Articol de , - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 09:08

„Egoiști fără scrupule”, așa îi caracterizează fostul dinamovist Simon Zenke (31 de ani, mijlocaș) pe conducătorii lui Dinamo. Și îi avertizează că nu renunță la bani, chiar dacă le pune în pericol licența.

Zenke, mijlocașul nigerian plecat din România în iunie anul trecut, nici nu mai ține minte suma pe care ar trebui s-o primească de la Dinamo. Dar ține cu dinții de banii lui.

Simon Zenke, ex-Dinamo, rupe tăcerea: „Șefii sunt niște egoiști fără scrupule!”

„Sincer vă spun, nu mai rețin despre câți bani e vorba. Puțini, oricum. Aveam de încasat salariul pe trei luni, i-am dat în judecată la FIFA, am câștigat și li s-a dat termen 45 de zile ca să mă plătească. Dinamo mi-a transferat în cont salariile, dar nu și niște bonusuri lunare. 

Din ianuarie nu m-a mai sunat nimeni de la București. Ultima oară am vorbit cu Bogdan, care îmi cerea să renunț la proces și la bani, dar l-am refuzat", a declarat Zenke

 „Bogdan" e Bălănescu, directorul general care încearcă în perioada asta să stingă datoriile și să respecte în ultima clipă condițiile necesare pentru obținerea licenței.

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo rupe tăcerea: „Șefii sunt niște egoiști fără scrupule!”

Zenke debutase pentru Dinamo în noiembrie 2018, într-un 1-1 cu FCSB

„Pentru un club așa cum e Dinamo, suma pe care mi-o datorează mie nu înseamnă nimic, doar că șefii se gândesc numai la ei, nu și la jucători" e convins nigerianul. „Sunt niște egoiști fără scrupule!", îi caracterizează el pe conducătorii „câinilor". 

Zenke, acum sub contract cu Schiltigheim, o formație din al treilea eșalon francez, ar trebui să-și primească banii până la finalul săptămânii viitoare. Altfel, Dinamo e în mare pericol să fie retrogradată automat în liga secundă! Fotbalistul pe care Rednic îl adusese în Ștefan cel Mare a aflat că Negoiță caută să vândă clubul și e uimit când i se spune că, pentru plata datoriei către el și către alți fotbaliști, Dănciulescu s-a apucat să-și vândă din casă tricouri vechi, trofee, ghete, toate materialele pe care le strânsese de-a lungul carierei: „Unbelievable!".

„Ca să vă spun suma ar trebui să-l sun pe avocat, că el are documentele. Dar sunt bani puțini, nu pricep de ce Dinamo nu i-a plătit până acum! Fiindcă a întârziat, cred că trebuie să mai adauge și o amendă de la FIFA peste bonusurile mărunte pe care mi le datora mie" - Simon Zenke

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

PCH lângă investitorii spanioli! Atacul final pentru a cumpăra acțiunile » Ce i-au cerut lui Negoiță

Managerul unui club din Liga 1 urmează exemplul lui Stanciu: „Îmi fac card DDB! Avem nevoie de echipe ca Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
warlordd10
warlordd10  •  25 Aprilie 2020, 11:52

nu te lasa zenka,baga in faliment vitanul barzesti.

tipsy
tipsy  •  25 Aprilie 2020, 11:09

Are dreptate Zenke. Eu ma dau de ceasul mortii ca intarzii o saptamana cu platile, nu pot sa dorm noaptea de rusine, iar milionarii se poarta cum se poarta. Cateodata mi-as dori sa am si eu tupeul si nesimtirea lui alde Negoita. Dar jur ca nu as vrea sa fiu el pentru nicio suma de bani, probabil e o existenta trista sa fii in asemenea hal de prost si nesimtit, chiar si din bentley.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  25 Aprilie 2020, 10:50

Așa e ...suma nu însemna nimic pentru șefi... doar ca acești șefi așteaptă de la fiecare suporter câte 48 de euro... nu ca nu ar merita acești bani... mai ales dacă FIFA a decis... dacă era vorba de anul 2007 era cu totul altceva... așa se vede cât de rupt de realitate e...treaba e ca daca Dinamo intra in faliment mai vede ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează