FOTBAL  »  Superliga  »  CARIERĂ

Un fotbalist al Viitorului susţine că Hagi i-a salvat cariera: "E cel mai mare antrenor, mi-am recuperat doi ani"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 20:45

Eric de Oliveira (31 de ani) susţine că Gheorghe Hagi i-a salvat cariera datorită încrederii pe care i-a acordat-o prin transferul la Viitorul, în această vară. 

Mijlocaşul brazilian a dezvăluit că tehnicianul campioanei a insistat să se pregătească suficient de bine pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar rezultatele s-au văzut pe teren, în evoluţiile din ultima perioadă.

"Este cel mai mare antrenor din România, a ţinut la mine, a făcut un pariu aducându-mă la Viitorul. S-a ţinut de mine să dau jos kilogramele în plus.

Am slăbit nouă kilograme în mai puţin de două luni şi mi-am salvat doi ani de carieră. E clar că am făcut sacrificiul acesta pentru cariera mea", a spus Eric, citat de TV Telekom Sport.

În cele 11 meciuri jucate pentru Viitorul în Liga 1, în acest sezon, Eric a marcat de trei ori şi a fost unul dintre fotbaliştii de bază din atacul echipei lui Gheorghe Hagi.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează