FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT STEAUA - CSA

Un general rebel » Năstase se ia în piept cu Armata: "Să facă cimitir, nu echipă de fotbal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 00:00

Ilie Năstase, general în cadrul Armatei, este decis să se implice în scandalul dintre CSA și Gigi Becali și are un mesaj dur pentru cei de la Clubul Sportiv al Armatei, care îi cer lui Becali 37 de milioane de euro ca despăgubiri.

"A văzut un milion de euro cum arată? Şi cât de greu e să faci primul milion? Cine a ieşit cu suma asta? Cine a evaluat-o? Mi se pare o tâmpenie! Să-i spun eu domnului ministru că dacă vrea să câştige bani, să nu mai facă o echipă de fotbal. Trebuie să mai facă un cimitir, cimitirul Ghencea 3. Şi câştigă la bani de se rupe, că mor oamenii pe capete", a declarat Năstase la ProTV.

"Asta e Steaua adevărată"

Ilie Balaci a comentat pentru DolceSport situația Stelei: "De ce trebuie să aibă Ministerul Apărării echipă de fotbal și stadion de 30.000 de locuri? La fel și cu «Internele» sau cu «Transporturile». Ministerul Apărării trebuie să ne apere dacă intrăm în necaz, cei de la «Interne» se ocupă cu altceva, «Transporturile» cu altceva, poate au de gând să facă o autrostradă, nu echipă de fotbal. Pentru mine, Steaua care a câștigat Cupa Campionilor și Supercupa Europei este aceeași Steaua care a pierdut semifinala cu Middlesbrough, este aceeași Steaua care a făcut tripla cu Gâlcă. Asta este pentru mine Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
108992139590592
DM Bob  •  31 Decembrie 2016, 13:03

*** *** . Acolo sa arate ce pot nu sa ne faca de rusine in lume . Ilie sant alaturi de tine .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  31 Decembrie 2016, 10:36

Nastase e parte din imaginea pozitiva a Romaniei in lume. Chiar si acum, la 70 de ani, este cunoscut peste tot pe mapamond pt. performantele sale sportive, pt. modul sau deschis si onest de a relationa cu mari personalitati ale sportului, politicii sau cinematografiei. Cand spui NASTASE, spui ROMANIA. Asadar, are tot dreptul sa se exprime cu privire la clubul la care a facut performanta, dar si la actuala situatie a echipei de fotbal.

127545191014316
Marcello Kazan  •  31 Decembrie 2016, 04:44

A auzit careva de 'nastase' prostu' ???

Vezi toate comentariile (34)
Comentează