FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Un nou amical de lux pe Naţional Arena » Dinamo sau Steaua cu Real la Bucureşti

Ultimul meci al lui Dinamo cu Real datează din 2002.
Ultimul meci al lui Dinamo cu Real datează din 2002.

Articol de , - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 23:30

O companie germană a trimis o solicitare către clubul madrilen pentru a veni să joace la Bucureşti în luna iulie.

Dinamo ar putea disputa un amical de gală cu Real Madrid la Bucureşti, pe Naţional Arena! O companie germană de evenimente sportive atît pe plan intern, cît şi internaţional a trimis o cerere la începutul lunii martie către gruparea blanco în care i-a înştiinţat pe spanioli că ar vrea să organizeze amicale cu Ronaldo şi compania în iulie, în Germania şi în România. Mai exact, în perioada 19 - 25 iulie.

Dinamoviştii au fost de acord să participe la un asemenea eveniment de gală, însă nemţii au trimis invitaţii şi celor de la Steaua! "Ne-au propus două date. Prima se suprapune cu preliminariile Ligii Campionilor, iar a doua se nimereşte într-o pauză provocată de meciurile echipei naţionale. Ce rost are să jucăm şi noi, şi Realul cu rezervele?! Eu aş vrea să dau piept cu Realul sau cu Barcelona în grupele Ligii, să ne batem pe puncte", a declarat aseară Gigi Becali.

Roş-albii n-ar zice nu variantei, mai ales că, probabil, nu vor fi angrenaţi în cupele europene în sezonul viitor. Marea problemă pentru ei e că Adrian Thiess, cel care a adus vara trecută şi Barca la Bucureşti, a spus că "ar fi mai interesant pentru noi un Steaua - Real, să vedem ce-o ieşi".

Dinamo a mai jucat cu Real, în august 2002, la Alicante. "Cîinii" au marcat două goluri extraordinare prin Grigorie şi prin Claudiu Niculescu, dar au fost învinşi cu 5-2. La Real evoluau Zidane, Hierro, Raul, Casillas, Morientes, Cambiasso, Guti şi McManaman.

"Cît mai sînt eu la Ligă, n-o să mai permit niciodată să se joace panarame de meci precum Dinamo - Barcelona!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adimutu14
adimutu14  •  18 Martie 2013, 17:38

Macar asa am avea si noi o bucurie ca jucam cu o echipa puternica. Suntem satuli sa jucam cu Chiajna si Severin:-j

iulian099
iulian099  •  18 Martie 2013, 13:06

Am inteles ca data ceruta de Real se confunda cu preliminariile Champions League, deci Dinamo este libera.

dama
dama  •  18 Martie 2013, 11:38
Postat de luciansj pe 18 Martie 2013, 10:06

Becali vrea echipe tari precum Real, ca sa poata pune preturi la bilete ireale

eu cred ca la un meci cu Chelsea sa dai 60 ron pe un bilet e chiar ok pai tu cat vrei 10 ron totusi fi serios

Vezi toate comentariile (10)
Comentează