FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un personaj controversat, care a suferit o condamnare, dă bani la Dinamo: „Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv” + În trecut, el a vrut Rapidul!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 11:56 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 14:57

PCH a anunțat că Gruia Stoica, un om de afaceri condamnat în trecut la 4 ani de închisoare cu executare, a investit 25.000 de euro la Dinamo.

  • Dinamo - U Cluj va fi duminică, de la ora 21:00, și este transmis de Digi, Prima Sport și Orange Sport.
  • Dinamo a pierdut cu 0-2 turul de la Cluj. Echipa lui Dusan Uhrin nu a retrogradat NICIODATĂ în cei 74 de ani de când există echipa

Gruia Stoica, cel care a contribuit cu bani și la Rapid în trecut, i-a ajutat pe suporterii lui Dinamo să ajungă la pragul de 100.000 de euro pentru primele jucătorilor, în cazul în care aceștia reușesc să treacă de U Cluj la baraj. Iniţial, se strânseseră 75.000, dar el a completat cu 25.000.

Un personaj controversat, care a suferit o condamnare, dă bani la Dinamo: „Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv” + În trecut, el a vrut Rapidul!
Gruia Stoica/ foto Facebook Gruia Stoica

Gruia Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în 2020, pentru constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani, în dosarul „Transbordare Vagoane”.

Gruia Stoica investește în Dinamo

SUNTEM AICI ȘI VOM MAI FI. DDB vine acum cu genul de știre pe care o așteptam de ani de zile! DINAMO A RĂMAS ÎN VIAȚĂ datorită suporterilor, iar eforturile lor nu au rămas fără ecou, atrăgând atenția și admirația multora. În urmă cu o săptămână v-am vorbit despre un grup de oameni de afaceri care au pus câte o sumă, pentru a le oferi jucătorilor o primă pentru rămânerea în Liga 1.

Ne-am alăturat și noi, suporterii, acestui demers. Dar nu despre noi am vrea să vorbim acum, ci despre cel care a avut această inițiativă, oferind primii 25.000€, fiind urmat de ceilalți oameni de afaceri. Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv, care ține de modestia celui în cauză. Omul nu a dorit să iasă în evidență, mai ales că, în domeniul afacerilor, a ajuns la un nivel la care nu are nevoie de publicitate.

Pentru că mulți dintre noi au insistat să știe cine este suporterul care a dat tonul oferirii primelor pentru echipă, acesta a acceptat ca numele său să devină public. Gruia Stoica este unul dintre cei mai importanți industriași din România, cu afaceri legate de calea ferată, care se întind dincolo de granițele țării. Genul de om căruia îi place să pună lucrurile pe roate. Ni s-a alăturat acum pentru că dorește să susțină sportul românesc și pentru că speră în renașterea unui brand uriaș al țării, care se numește Dinamo.

-Peluza Cătălin Hîldan

Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”
STEAUA
Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”

Omul de afaceri a avut și un mesaj, prin care îi laudă pe suporterii lui Dinamo pentru că au ținut echipa în viață.

„Sunt impresionat de ceea ați reușit voi, suporterii, de felul magnific în care v-ați bătut, pentru ca acest Bun Național să continue să existe. Oamenii de afaceri care au realizat ceva în țara asta, trebuie să se implice și în susținerea sportului românesc. 

Este lăudabil gestul celor care au făcut-o deja. Am venit alături acum, în lupta pentru salvarea brandului național Dinamo și sunt hotărât să rămân și după câștigarea barajului, pentru readucerea clubului la marea performanță, acolo unde îi este locul", a declarat Gruia Stoica, potrivit PCH.

Citește și:

Orice pentru a rămâne în Liga 1! Dinamo apelează la „tactica” lui Borcea din 2008, înaintea returului cu U Cluj

Dinamo, făcută praf de un fost selecționer: „E echipa nimănui. Nu am văzut un joc mai slab”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
custov
custov  •  29 Mai 2022, 19:37
Postat de tomthompson pe 29 Mai 2022, 14:13

haba rnu am ce delirezi acolo cu 2x7,dar probabil nu stii nici tabla inmultiir,doar te umilesti singur. astazi scapam de prosti ca tine pentru totdeauna. desfiintare placuta. Steaua din liga 1 v-a desfiintat bah. sa nu uiti asta niciodata. noi v-am trimis in 2018 in playout si de atunci nu v-ati mai revenit niciodata.

te rog sa nu abandonezi scoala ,lipsa de carte te face sa devii cel mai prost postac !!!!imi este mila de cei care pentru un cola injura si fac tumbe numai ca sa-l multumeasca pe stapan!!!!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Mai 2022, 17:05

Relax. Diseara se stinge lumina in groapa. Definitiv

Custof
Custof  •  29 Mai 2022, 14:46

Așa vorbești și acasă ,educatu-le ,la cat te ambalezi când postezi prostii riști să scapi pe tine!!!!!!!!talpan e in spatele tau!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează