FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo, făcută praf de un fost selecționer: „E echipa nimănui. Nu am văzut un joc mai slab”

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 10:56 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 11:00

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit despre situația de la Dinamo, care este la un pas de retrogradare în Liga 2.

  • Dinamo - U Cluj va fi duminică, de la ora 21:00, și este transmis de Digi, Prima Sport și Orange Sport.
  • Dinamo a pierdut cu 0-2 turul de la Cluj. Echipa lui Dusan Uhrin nu a retrogradat NICIODATĂ în cei 74 de ani de când există echipa

Câștigătorul Cupei Campionilor cu Steaua, în 1986, s-a arătat extrem de dezamăgit de jucătorii lui Dinamo, dar l-a înțepat și pe antrenorul Dusan Uhrin, după ce „câinii” au pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, 0-2 cu U Cluj.

Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”
STEAUA
Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”

Pițurcă dă de pământ cu Dinamo

„Dinamo e echipa nimănui. Nu am văzut un joc mai slab. Sunt jucători buni, pe care chiar eu i-am pregătit la națională, dar au fost de nerecunoscut. Am fost dezamăgit. 

Dinamo a fost foarte slabă. Au un antrenor, Uhrin, pe care îl consideram bun. Sunt slabe speranțe ca Dinamo să se salveze”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Alexandru Boc: „Dinamo dispare 100% dacă retrogradează”

Alexandru Boc (75 de ani), fost fundaș al lui Dinamo și vicepreședinte al LPF, spune că retrogradarea ar fi echivalentă cu dispariția pentru formația antrenată de Dusan Uhrin (54 de ani).

Eu sunt și cu Dinamo puțin. Sincer, e greu să întorci rezultatul de la 2-0. Eu zic că se vor juca prelungiri. E păcat să retrogradeze. Dinamo dispare 100% dacă retrogradează. O va lua de jos, ca Rapid, din Liga 4, Liga 3, Liga 2...

Dacă se face noul stadion, acolo va fi o tentație foarte mare, e în centrul Bucureștiului, vor fi spații comerciale, toată lumea va dori să pună mâna pe ele.

O parte dintre jucătorii actuali nu știu ce înseamnă tradiția lui Dinamo. Dacă echipa nu rămâne în prima ligă, jucătorii își iau bagajele și pleacă la alte echipe! Vor avea salarii la fel de mari”, a spus Alexandru Boc.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Orice pentru a rămâne în Liga 1! Dinamo apelează la „tactica” lui Borcea din 2008, înaintea returului cu U Cluj

Veste proastă și de la CCA » Dinamo, un punct în 3 meciuri cu „centralul” delegat la barajul cu U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
FaDRIAN
FaDRIAN  •  28 Mai 2022, 12:50

Sunt un simpatizant realist al echipei Dinamo de foarte mult timp. Trebuie recunoscut ca este cea mai slaba echipa pe care acest club a avut-o vreodata. Niciodata nu am vazut un joc mai slab ca al acestei echipe de-a lungul campionatelor de fotbal romanesti. Da, Dinamo este cazul sa mearga acolo unde ii este locul dupa jocul prestat. Pacat de toate eforturile facute de patimasii suporteri, care desi au gresit si ei uneori, isi iubesc foarte mult echipa. Ce echipa a avut in 1984 ! Nu cred sa faca fata cu acest lot nici in divizia B. Cu siguranta, daca va retrograda, va intra in functiune falimentul si disparitia echipei acesteia.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  28 Mai 2022, 11:33

CHiar asa....toti antrenorii sunt prosti / slabi? Oare nu jucatorii sunt PILAF? Oricat de prost ar fi antrenorul, cand ai valoare joci si bazin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează