FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Unirea le cere scuze celor de la Astra: "Am fost prea sentimentali şi am cedat presiunilor unui jucător"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Conducerea Unirii Urziceni a postat azi un comunicat pe site-ul oficial al clubului prin care cere scuze omologilor de la Astra Ploieşti pentru neplăcerile create în cazul transferurilor unor jucători ialomiţeni la formaţia lui Ioan Nicolae.

Pe aceasta cale, conducerea FC Unirea isi cere scuze domnului Ioan Nicolae, patronul clubului Astra Ploiesti, pentru neconcordantele aparute pe parcursul negocierilor. "Am fost prea sentimentali si am cedat in fata presiunilor unui jucator, astfel ca intelegerea initiala nu a mai putut fi respectata", se notează în comunicat.

Astra anunţase deja pe site-ul oficial că a transferat mai mulţi jucători de la Unirea: George Galamaz, Laurenţiu Marinescu, Ricardo Gomes, Iulian Apostol, Raul Rusescu şi Sorin Frunză, dar Bilaşco şi Galamaz sînt deja fotbaliştii Stelei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
zidane92
zidane92  •  27 August 2010, 16:06

a vazut bucsarelu ca nu sunt oferte si se gudura pe langa niculae sa-l ierte si sa dea banii pana la urma pe jucatorii pe care ii vroia:ricardo,marinescu,frunza ,rusescu si apostol e fraier niculae daca nu mai negociaza poate sa scoata la juma de pret ca a vazut si bucsaru ca in afara de 2-3 jucatori de restul sunt vorbe oferte concrete zero mai ales la preturile dorite de el

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  27 August 2010, 15:51

uitati cum bani din fotbal pleaca sper altceva...numai in rromania se intampla asa ceva.aia nu au ajutat fotbalu romanesc cu nimic in juniori nu investeau

flafy
flafy  •  27 August 2010, 15:08

rusine bucsaru! el nu si-a dorit performanta el vrea doar bani! sper sa va intoarceti de unde ati venit! adica in C! ca nici suporteri nu aveti voi daca aveti 10 in peluza pe teren propiu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează