FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Universitatea Cluj a rezolvat primul transfer de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău: „Bun venit în familie”

Dorinel Oancea, în galben, în duel cu Radu Boboc / foto: Imago Images
Dorinel Oancea, în galben, în duel cu Radu Boboc / foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 14:29 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 14:52

U Cluj a perfectat transferul fundașului dreapta Dorinel Oancea, în vârstă de 25 de ani. Transferat de la CS Mioveni, fotbalistul a fost prezentat deja oficial de echipa preluată de Ioan Ovidiu Sabău

FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Dorinel Oancea, fundașul care evoluează în banda dreaptă urmând să fie prezent la reunirea lotului care va avea loc astăzi. Îi urăm bun venit lui Dorinel Oancea în familia Universității Cluj!”, se arată în comunicatul emis de „Șepcile Roșii” pe site-ul oficial

Argeșeanul a jucat de-a lungul carierei la Muscelul Câmpulung, FC Argeș și CS Mioveni. A fost în echipa cu care piteștenii au promovat din Liga 3 în Liga 2 și mai apoi pe prima scenă. N-a rezistat însă în Trivale, fiind cedat în 2020 la rivala din județ, CS Mioveni. În actualul sezon, a strâns 22 de meciuri în campionat și Cupa României Betano, în care a contabilizat 1.673, cele mai multe din echipa lui CS Mioveni.

Universitatea Cluj a rezolvat primul transfer de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău: „Bun venit în familie”
Dorinel Oancea s-a înțeles cu Universitatea Cluj

400.000 de euroe cota de piață a lui Dorinel Oancea, conform Transfermarkt

Romario Pires și Remacle rămân la U Cluj!

Șefii clubului au anunțat, totodată, că Romario Pires, căpitanul îndepărtat înainte de Crăciun, revine în lotul alb-negrilor. Va fi și el de astăzi, 3 ianuarie, alături de „șepcile roșii”.

Brazilianul nu este singurul care va continua pe malul Someșului, dintre cei anunțați de Eugen Neagoe că nu mai fac parte din planurile lui U. Și mijlocașul Martin Remacle va fi păstrat, în timp ce Roberto Romeo și Kristian Nowak vor discuta cu condițiile rezilierii acordurilor.

3antrenori au avut cei de la U Cluj în acest sezon: Lincar, Neagoe și Sabău

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău rememorează cele mai frumoase momente din cariera de antrenor

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV „Se plafonase aici” » Tatăl lui Ișfan confirmă transferul fiului la Universitatea Craiova + Marea lui dezamăgire: „Nu mi-a picat bine”

Nicolas Popescu n-a rezistat decât 4 meciuri la FC Voluntari » Noua destinație a fiului „Baciului” + Detaliile transferului

Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează