FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Anunț în direct despre Paul Papp » Ce se întâmplă cu fundașul Craiovei, după momentul de black-out din Conference League: „Ce altceva să faci?”

Paul Papp / Sursă foto: GSP
Paul Papp / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 18:59 / Actualizat sambata, 20 august 2022 19:35

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, spune că amenda e singura procedură disciplinară pe care o va îndura Paul Papp (32 de ani), fundașul care și-a lăsat echipa în inferioritate cu Beer Sheva din cauza unui gest necugetat comis pe tunelul dinspre vestiare.

Președintele alb-albaștrilor și-a mai temperat discursul la adresa lui Papp, fotbalist pe care-l criticase vehement la finalul partidei de joi seara. Cârțu exclude varianta ca acestuia să-i fie reziliat contractul.

Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie un episod incredibil petrecut la FCSB: „Căpitanul nostru plângea și s-a încuiat în cameră, iar Papp se hlizea cu Șumudică!”

Sorin Cârțu anunță viitorul lui Paul Papp: „Nu se pune problema să plece”

„Nu se pune problema să plece. Oricum, voiam să mai îmbunătăţim compartimentul defensiv, să mai luăm pe cineva. A luat un roşu, ce să îi facem acum? A greşit, plăteşte. Cum plătește? Amendă, păi, altceva ce să faci? Poate să joace în campionat acum, dacă decide antrenorul.

Până la urmă a fost şi o amplificare a gestului lui, din câte am văzut şi din interviul pe care l-a dat jucătorul din Israel, a spus că doar l-a împins. De acolo şi până să spui că a fost comportament violent, nu ştiu... nu mi se pare, dar aşa s-a scris, aşa s-a decis. 

I-am reproşat când am mers la vestiare, iar el mi-a zis: «Nea Sorin, doar l-am împins, nu i-am făcut mare lucru»”, a dezvăluit Cârțu, în emisiunea „Sport Center”, moderată de Dan Udrea la Orange Sport. 

Papp a jucat foarte murdar pe tot parcursul meciului. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu. N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri 

- Itay Shechter, victima lui Papp, în israelhayon.co.il

Papp nu e la prima izbucnire

Papp nu e la prima ieșire nervoasă. Înaintea derby-ului cu FCU, când jocul Craiovei nu mergea și rezultatele modeste se înmulțeau, el a mai avut o răbufnire. Întrebat de un reporter „de ce nu merge echipa?”, fundașul i-a replicat, vizibil iritat:

„Asta a fost situația. Am jucat în Conference, am jucat multe meciuri. Ăștia suntem în momentul de față, trebuie să punem capul în pământ, să muncim și să aducem victorii. Ce ar trebui să facem, să ne urcăm pe pereți?! Că nu înțeleg!”.

Eliminarea lui Paul nu avea ce să caute în această partidă. Al patrulea arbitru mi-a spus că Paul a avut un comportament violent. Sunt foarte supărat. Puteam înțelege un roșu în beneficiul echipei, dar nu așa! Sunt gesturi de neacceptat. Aceste lucruri afectează rezultatele echipei, performanța și chiar atmosfera din cadrul grupului. 

- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

VIDEO Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Vestea zilei la Craiova: „Ne-a promis doamna primar că va fi gata”

Dezvăluiri din vestiarul Universității Craiova » Ce a provocat criza lui Papp din meciul cu Beer Sheva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
johny2003
johny2003  •  20 August 2022, 21:17

Ca deobicei, "ziaristii' exagereaza la extrem si nu iau nici o Papp-ara!

Aliluia
Aliluia  •  20 August 2022, 20:31

Asta e. Daca se ofileste o floare acus nu se strica tot ghiveciul. Aliluia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează