FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu confirmă Gazeta » Ținta clară a oltenilor pentru mercato: „Ar da un randament foarte bun la noi”

Valentin Gheorghe e ținta oltenilor pentru mercato +45   FOTO
Valentin Gheorghe e ținta oltenilor pentru mercato

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 12:12 / Actualizat luni, 24 mai 2021 12:43

Sorin Cârțu a confirmat astăzi informația publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. CS Universitatea Craiova și-l dorește pe Valentin Gheorghe, vedeta Astrei Giurgiu, echipă aflată la un pas de colaps după retrogradarea în liga secundă.

CS Universitatea Craiova, proaspăta câștigătoare a Cupei României, are o țintă cât se poate de clară pentru aceată perioadă de mercato. Oltenii vor cu orice preț să obțină semnătura lui Valentin Gheorghe (24 de ani), cel mai valoros jucător al giurgiuvenilor.

„Vali Gheorghe este un jucător care mie îmi place. Ar da un randament foarte bun la Universitatea. Dar decizia nu e la mine. Vedem ce hotărăște patronatul”, a afirmat în această dimineață Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova, la Pro X. 

Valentin Gheorghe are opt goluri marcate în Liga 1 în 33 de meciuri din acest sezon și, în total, 28 de goluri și opt pase decisive în 117 partide la Astra în toate competițiile. 

Crescut în academia clubului, are și o selecție la naționala de tineret.

900.000 de €este cota de piață a lui Valentin Gheorghe, conform Transfermarkt.de

Valentin Gheorghe e fan Cristiano Ronaldo

Echipa mea preferată din străinătate este Real Madrid, sunt fan de când era Cristiano Ronaldo acolo, urmăresc toate meciurile lor. Îmi place foarte mult fobalul spaniol. 

Sunt fan Cristiano de când eram copil. Îmi place personalitatea lui, cum joacă, cum driblează, cum marchează. 
- Valentin Gheorghe, conform Ziarul Incomod

Craiova aşteaptă falimentul Astrei Giurgiu 

Conducătorii de la CS Universitatea Craiova plănuiesc și o împrospătare a lotului, în condițiile în care banca de rezerve n-a oferit soluții viabile atunci când au intervenit accidentări sau suspendări

Din informațiile Gazetei, patronul Mihai Rotaru e cu ochii pe Astra. L-a acontat deja pe portarul Lazar, dar îi face cu ochiul și Valentin Gheorghe, un mijlocaș ofensiv tehnic, rapid, versatil, ce poate evolua pe ambele benzi. 

De la Giurgiu ar mai putea intra în discuție și alți jucători, însă depinde de cum va evolua situația la clubul tocmai retrogradat în „B” și aflat în pragul falimentului. 

Antrenorul Marinos Ouzounidis, la rându-i, și-a întins antenele în Grecia și în Cipru. Campionate pe care le cunoaște foarte bine și unde are numeroase conexiuni. 

Înainte de orice însă, trebuie definitivată lista cu jucători la care intenționează să renunțe.

FOTO Imagini spectaculoase din finala Cupei României

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+41 FOTO

VIDEO Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! Show cu torțe făcut de olteni

Citește și ate știri despre CS Universitatea Craiova: 

Revoluție la Craiova! Rotaru vrea transferuri masive + ce se întâmplă cu Ouzounidis

VIDEO + FOTO Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! Show cu torțe făcut de olteni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
joscenzura
joscenzura  •  24 Mai 2021, 16:54
Postat de dansy pe 24 Mai 2021, 15:22

Nu cred ca este o soluție V.Gheorghe PT ca joaca,ca și Barbut,pe toane.De multe ori e cap de linie.In afara de viteza nu are mai nimic!In finala și-a dat viața ca sa forțeze un transfer.Și sa nu uitam ca adversar i-a fost Vatajelu care nu joaca pe postul lui.Dacă juca titularul postului Nu avea nici-o șansa!Asa ca nu va grăbiți!

Vali Gheorghe are tehnica. In afara de tehnica si de viteza, cam ce ai mai vrea tu sa aiba?? Are 23 de ani.

dansy
dansy  •  24 Mai 2021, 15:22

Nu cred ca este o soluție V.Gheorghe PT ca joaca,ca și Barbut,pe toane.De multe ori e cap de linie.In afara de viteza nu are mai nimic!In finala și-a dat viața ca sa forțeze un transfer.Și sa nu uitam ca adversar i-a fost Vatajelu care nu joaca pe postul lui.Dacă juca titularul postului Nu avea nici-o șansa!Asa ca nu va grăbiți!

joscenzura
joscenzura  •  24 Mai 2021, 14:21
Postat de bodystyle74 pe 24 Mai 2021, 13:54

Asa ziceau si de camara , ca este scula, cel mai bun pe postul lui din romania,iar la ei nu a dat randament.

Camara a fost cel mai bun in semifinala de Cupa. Bine, si adversarul slab, dar in campionat trebuie sa si joace minute ca sa faca ceva. Cat a jucat, a facut actiuni pe partea dreapta in fiecare neci. Inclusiv in finala de Cupa a intrat si a facut o faza extraordinara pe dreapta, dar atacantii nu au finalizat. Mereu conduce mingea cu usurinta, are tehnica, iar de fizic nu mai virbim. E fiarte bun si pe faza de aparare, nu trece mai nimeni de el daca vine sa ajute fundasul de pe partea aia. E probabil cel mai bun jucator de picior stang din Romania si e nevoie de acestia sa intre la interior de pe dreapta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează