FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

VIDEO „Direct pe lista de transferuri!” » Faza din SuperLigă l-a șocat pe fostul jucător de națională: „La mine în echipă n-ar mai intra!”

Costinel Tofan a primit „galben” după hențul din CSU Craiova - FC Argeș // foto: Imago Images +10   FOTO
Costinel Tofan a primit „galben” după hențul din CSU Craiova - FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:34 / Actualizat joi, 02 martie 2023 14:13

Mihăiță Pleșan (40 de ani), fost mijlocaș la cele două echipe din Craiova, nu găsește nicio explicație pentru penalty-ul comis de Costinel Tofan miercuri seara, în CS Universitatea - FC Argeș 1-0, în urma căruia alb-albaștrii au câștigat partida.

FC Argeș a rezistat în Bănie fără gol primit până în minutul 74. Andrei Ivan a înscris atunci unicul gol al partidei, din penalty, lovitura de pedeapsă fiind dictată pentru un henț curios al lui Costinel Tofan.

Bogdan Vătăjelu a centrat în careul alb-violeților, mingea a căzut în fața careului mic, apoi a fost lovită cu mâna stângă de căpitanul piteștenilor, Costinel Tofan, care a părut că se întinde intenționat cu brațul spre mingea care se ducea în aut.

Tofan abia și-a găsit cuvintele după meci: „Am văzut târziu mingea, am vrut să dau cu capul în ea și mi-a venit în mână. Mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei!”

Chestionat la GSP Live despre această fază, Mihăiță Pleșan, fost fotbalist cu meciuri inclusiv la echipa națională, nu l-a putut disculpa pe Tofan. Pleșan a spus că l-ar da afară instant pe fundașul dreapta dacă ar avea putere de decizie la FC Argeș!

Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”
RAPID
Un mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid: „Dau două milioane, pe cuvântul meu, vreau să văd fani”

Mihăiță Pleșan, despre hențul comis de Tofan în Universitatea Craiova - FC Argeș: „La mine în echipă n-ar mai intra!”

„Nu am nicio explicație! Aș fi avut una doar dacă ar fi fost într-un duel și s-ar fi dezechilibrat. Am tot încercat să-mi explic, dar nu există nicio explicație.

Nici în alergare nu ai ce să cauți cu mâna acolo. Nu alergi cu mâna sus, că nu-ți curge sânge din nas.

Dacă aș fi antrenor, acel jucător nu ar mai intra niciodată la mine în echipă! Din acel moment ar intra pe lista de transferuri. Dacă nu găsesc nicio explicație, atunci acel jucător nu mă poate ajuta pe mine”, a spus Pleșan la GSP Live.

Întrebat dacă în spatele greșelii ar putea exista dorința de a-l „săpa” pe antrenorul Marius Croitoru, Pleșan nu a exclus această variantă:

„Uitați-vă la toate declarațiile oamenilor de fotbal. Toți se gândesc la asta. Mi-e greu să vorbesc, atât timp cât nu sunt implicat direct. Marius are o situație foarte grea, și să se întâmple și un lucru ca ăsta... poți deveni paranoic, să începi să crezi și lucrul ăsta”.

+6 FOTO

Mai multe știri din Liga 1: 

Conducerea Rapidului i-a trasat un nou obiectiv lui Mutu: „Avem lotul necesar!”

Adrian Mititelu, atac cu talpa la arbitrul care a oprit definitiv meciul cu Sepsi: „E omul Federației și al lui Bodescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dandana
dandana  •  03 Martie 2023, 08:08

După mine Pleșean este un nimic. A fost un jucător foarte slab, și asta arată de ce nu ne-am mai calificat pe undeva. Trăim în mizerie de mulți ani, trăim în triere de fotbaliști care nu este tocmai profesionist. În ultimi ani au ieșit mai mult jucători precum fii fotbaliștilor sau nepoți. Se așteaptă de la Ianis prea mult când el atâta poate, și asta duce la infinit. Faceți trieri la comune și sate ca veți găsi copii talentați și fără bani care vor da totul. Săpați adânc și lăsați politica gen Hagi care probabil ia bani să-i aducă jucători la echipă. Oricât de Hagi ai fi nu poți face un fotbalist dacă el nu este dornic. Cat de spre acel băiat cu hențul mi se pare ca se exagerează. Da a greșit grav, dar uitam ce a fost la un meci între Voluntari și fcsb? Am uitat oare acel meci în care se fereau de minge și făceau faulturi în careu sa dea gol? Asta este! Băiatul a văzut în spatele lui un Ivan și a crezut poate ca dacă da cu mana mai este o șansă să o apere portarul. Este panică, asa cum toți jucători din România o au. Prea mult Tam Tam pe o fază banală cu un jucător care face un henț în careu. Am văzut și la echipe super mari din Europa, dar nu cred ca le-au luat capul. Este o greșeală, iar greșeală a venit și de la Constantin care a trecut mingea de el ușor, iar băiatul s-a speriat. Dacă se întâmplă asta la Craiova deja face mare zarvă, dar când se întâmplă la alți a 2-a zi ați uitat. Lăsați băiatul sa uite!

dandana
dandana  •  03 Martie 2023, 07:48

Dacă ăștia mint, voi ce sa spun frate! Nu vedeți ca intrați pe un teren minat, cu patron pușcăriaș, cu patroni care plătește huligani sa facă rău. Doar ca uni se deșteaptă precum Gogoașă și vad adevărul. Noi iubim fotbalul, Știința este moartă de mulți ani cu adevărat. Și a avut grijă de asta patronul vostru. Iar el spune ca a fost sabotat? Pai cum face cineva asta unui falit? Cum sa mai suporți asa ceva când lua banii din club și lasă jucători fără salari! Cum să vinzi jucători puși sub sechestru, frate poate ăștia mint. Dar voi aveți probleme cu capul sa credeți atâtea minciuni. Acest ratat de mititelu nu face altceva decât sa învrăjească frați. Nu poți sa ți o echipă Las-o moartă și stai acasă. Dar vouă va place junior ***, este frumușel și îl doriți. Doamne ferește, și asta este un urât ca orice fata fuge de el în 2 săptămâni cu toți banii lui. Cati bani îți dă junior pe noapte!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  03 Martie 2023, 07:40
Postat de FCUCraiova pe 02 Martie 2023, 16:01

Mititeii v-au dat cu terenu-n cap 0-2 iti zice ceva

Nu vezi ca ești penibil. A-ți bătut odată di 10. Asta îți spune ceva?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează