FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-1

NOTE GSP FCSB, salvată de defensivă în meciul cu Universitatea Craiova » Cine s-a remarcat la formația roș-albastră + 3 jucători au fost de nota 4

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 07:19 / Actualizat luni, 09 mai 2022 07:34

FCSB continuă lupta pentru titlu, după o victorie la limită obținută cu Universitatea Craiova, 1-0.

Echipa lui Toni Petrea a fost salvată pe final, de inspirația lui Mamut, care a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, la un minut după ce a intrat pe teren.

Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Se încinge lupta la titlu după Craiova – FCSB » CFR poate deveni campioană etapa viitoare, chiar dacă nu bate!

FCSB, salvată de defensivă în meciul cu Universitatea Craiova

Formația roș-albastră a avut o prestație solidă în defensivă, fundașii lui Toni Petrea fiind cei mai buni jucători pe teren. Risto Radunovic, Andrei Miron și Iulian Cristea au avut o evoluție bună, primind cea mai mare notă a meciului: 7.

La polul opus s-au aflat Florinel Coman, Ianis Stoica și Malcom Edjouma. Cei trei au dezamăgit, fiind notați cu 4 de Gazeta Sporturilor.

7a primit Toni Petrea, antrenorul FCSB. Laurențiu Reghecampf, tehnicianul de la CSU Craiova, a luat 5

Notele GSP după Universitatea Craiova - FCSB

FCSB, salvată de defensivă în meciul cu Universitatea Craiova » Cine s-a remarcat la formația roș-albastră + 3 jucători au fost de nota 4

Am trăit foarte intens. Cred că am început foarte bine jocul, am avut o primă repriză destul bună. În partea a doua, vreo 15 minute, am cedat inițiativa și le-am permis adversarilor să ne preseze. Dar am revenit și am împins jocul către poarta lor.

A venit un gol meritat, pe final de joc, exact când trebuia. Le-a turnat plumb în ghetele adversarilor. E o victorie meritată.

Era 0-0 și trebuie să câștigăm. Ce să fac? Să bag un fundaș? Aveam doi atacanți pe margine și am încercat să forțez pe acest final de meci. Mai erau 10 minute din joc, Ianis a jucat o repriză și ceva. Nu cred că e o problemă că l-am scos

A fost un meci foarte disputat, a fost o presiune pusă de public. Mai aveam meciuri grele. Pentru noi, fiecare meci din play-off a fost o finală. Am câștigat destul de multe meciuri și asta mă face să fiu foarte bucuros. Mai avem două finale 
– Toni Petrea

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

VIDEO Ștefan Târnovanu: „Chiar dacă am avut puțin noroc, simțim că e anul nostru”

Citește și:

Gigi Becali, prima reacție după Universitatea Craiova - FCSB 0-1: „Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu”

Mihai Stoica s-a dezlănțuit » Ce a făcut imediat după fluierul final din Universitatea Craiova – FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
legio.sud
legio.sud  •  09 Mai 2022, 13:56
Postat de anticenzuralasport pe 09 Mai 2022, 09:08

Meciul l a echilibrat Kovacs...A permis niste diritati care și la amatori se penaliza !!! Talpa pusă pe corpul copilului Popescu de Gustavo este penalizata și de Poliție....Craiova a avut două penaltyuri contra noastră ușor acordate...Aseară Kovacs a închis ochii la 4 faze...Dacă era pe invers va mai dădea asta 4.... Păcat că oltenii au renunțat la fotbal că sa joace dur...

Tot cu aberatii ( penalty-uri , ipotetice ) in loc sa recunoașteți ca norocul v-a scos aseară ( cum a recunoscut GG , Târnovanu , etc. ) tu o dai într-una cu glumele .

legio.sud
legio.sud  •  09 Mai 2022, 13:52
Postat de paolo13 pe 09 Mai 2022, 12:50

Nu ai nici macar decenta de a tacea, dupa ce ai pierdut…putin bun simt!

apopoplo 13 tot aici ești , ce vrei sa spui ca dacă am pierdut , pai tu dacă susții aberatii din lipsa de educație trebuie sa tacă alții ?

legio.sud
legio.sud  •  09 Mai 2022, 13:48
Postat de Mihai Buzea pe 09 Mai 2022, 13:37

***!!!! In FOTBAL exista si barele porților. PROSTOLEA!!!

Fii politicos , voi ăștia nu știți decât sa jigniți când vi-se spune ADEVARUL !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează