FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pregătiţi popcornul! Ce urmează pentru Universitatea Craiova, echipa momentului în Liga 1

Andrei Ivan traversează forma carierei / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova +9   FOTO
Andrei Ivan traversează forma carierei / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 08:51 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 10:48

CS Universitatea Craiova e pe val în Liga 1. Oltenii au ajuns la cinci victorii consecutive în campionat, după 5-2 cu CS Mioveni, meciul în care Andrei Ivan a înscris un „poker”.

Pentru Craiova urmează un duel tare, cu Farul, în deplasare, duminica viitore de la 15:30. Iar pentru Andrei Ivan meciul i-ar pune o presiune și mai mare pe umeri. 

Cu 8 goluri în actualul sezon de Liga 1, Ivan visează la titlul de golgeter al Ligii 1, doar că duminică, la Ovidiu, va juca contra lui Jefte Betancor, principalul marcator al actualului sezon, cu 9 reușite contabilizate până în acest moment

Evoluțiile bune pe care Jefte le-a avut în acest sezon la Farul i-au adus și premiul de „Jucătorul lunii septembrie” în premiile „Cei mai buni”, oferite lunar de Gazeta Sporturilor.

9a primit Andrei Ivan din partea Gazetei, pentru evoluția din meciul cu CS Mioveni

Nepotul lui Balaci face spectacol la „satelitul” Craiovei: „E pe mâini bune!”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Nepotul lui Balaci face spectacol la „satelitul” Craiovei: „E pe mâini bune!”

Împotriva cui a marcat Ivan în Liga 1

  • 6 goluri: Dinamo 
  • 5 goluri: FC Voluntari 
  • 4 goluri: CS Mioveni
  • 3 goluri: FC Botoșani, CFR Cluj, Poli Iași 
  • 2 goluri: Chiajna, Gaz Metan 
  • 1 gol: Clinceni, Chindia, FC Arges, Pandurii, Petrolul, FCSB, Farul

Ivan e într-o formă bună și se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, și altruism, și goluri, și întoarceri. Din orice minge trebuie să scoți ceva eficient. Poate scoți un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant și asta văd la Ivan în ultimul timp.

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Reghecampf: „Șampanie? Doar la finalul campionatului” 

Ajuns la șapte victorii pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, rămâne cu picioarele pământ: „În mare, sunt mulţumit, pentru că sunt conştient că va veni o periodă în care echipa va cădea puţin, pentru că marcăm prea mute goluri. Celelalte echipe sunt mai concentrate când joacă cu noi şi vor apărea şi pentru noi probleme”. 

Despre fotbalul-șampanie pe care-l așteaptă patronul Mihai Rotaru de la echipa sa, Reghecampf a comentat: „Eu cred că ar trebui să vorbim de fotbal şampanie când ridicăm trofeul şi bem şampanie. Cred că la asta se referea şi patronul”.

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în meciul CSU Craiova - CS Mioveni

+5 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Flămând! Atanas Trică a înscris din nou pentru Universitatea Craiova: „E pe mâini bune!”

Suporterii Craiovei au protestat: „Poți merge la restaurant, la cafenea sau la mall / Doar stadionul în aer liber trebuie să rămână gol”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
163662032586802
Ilie Tarnoveanu  •  31 Octombrie 2021, 12:33

Reghe nu slabi exigenta asupra pregatirii si tacticii. Jucatorii abia asteapta sa treaca la... „vremea trece ,leafa merge” pe care o stiau de multa vreme si chiar au aplicat-o in prima repriza. Nu permite nici celor din anturajul echipei sa-i ia prea mult in brate si sa le aduca laude(gargauni) in cap. M-ai repede as trece peste greselile portarului de cat gafele apararii sau pasele gresite din cativa metri sau caratul mingii dejeaba de catre Houri.

robotucigas
robotucigas  •  31 Octombrie 2021, 12:19
Postat de wrx. pe 31 Octombrie 2021, 11:51

Pregătim berea sa sărbătorim victoria fcsb-ului împotriva Clonei!

Dacă steaua este în liga a 2-a. Fcsb ce este? Dragi mei tocmai greșiți total. Craiova aceasta a fost loata și îngrijita când era în moarte clinică. A reușit și a scăpat. Azi suntem mândri de ea, nu de adevărata CLONĂ FCU, sau vum este la steaua. Fcsb este reala, iar steaua este o închipuire a unor oameni care nu vor ca Becali sa aibă brandul. Concluzia este căci Craiova adevărată nu a căzut din liga a 2-a, Fcu a luat-o de jos pentru ca la momentul actual este o clonă a familiei mititelu. Dacă erau tari, trebuia sa nu bage în mizerie acest brand. Dar sunt prea mici pentru a tine o echipă. În 3-4 ani bani nu vor mai fi luați de pe pământ, și iar va vor zdrobi sentimentele. Va vor minți din nou ca x și y au treabă cu ei. Nu dragi mei, acești oameni dacă-i ajuți ii jignești și urla ca le furi echipa. Sa nu uitam ca a avut ocazia sa între în liga a 2-a și și-a bătut joc de noi toți. Asta pentru ca sunt prea mici și săraci față de alți. Sper sa dispară definitiv această echipă, dar dacă ar fi preluată de alt om sigur ași tine cu ei. Cat vor exista acest om la cârma, ma doare la bască. CSU este echipa Olteniei, Fcu echipa *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blue_sky_one
blue_sky_one  •  31 Octombrie 2021, 11:54

:))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează