FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Masochismul” la olteni. Câte puncte a făcut cadou echipa lui Rotaru

Sorin Cârțu, 67 de ani, nu și-a putut stăpâni frustrarea după remiza Universității cu Poli Iași (2-2)
Sorin Cârțu, 67 de ani, nu și-a putut stăpâni frustrarea după remiza Universității cu Poli Iași (2-2)

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 10:56 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 13:07

Universitatea Craiova a făcut cadou numai în acest sezon 8 puncte, în 4 partide în care a condus multă vreme ostilitățile. Ar fi fost la egalitate cu liderul FCSB (41 puncte).

Remiza cu Poli Iași (2-2), din week-end, a venit să contureze „imaginea” la care Universitatea Craiova „lucrează” de mai multă vreme. Aceea de echipă generoasă cu adversarii săi.

Universitatea Craiova acuză o viciere de rezultat, după faza analizată 7 minute la VAR: „Am și eu o limită!” » Ce spune specialistul
CSU Craiova - Poli Iași 2-2
Universitatea Craiova acuză o viciere de rezultat, după faza analizată 7 minute la VAR: „Am și eu o limită!” » Ce spune specialistul

Sau, cum a caracterizat-o fostul său președinte Sorin Cârțu, „masochistă”. Care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire.

Alex Crețu și Laurențiu Popescu le-au pus pe tavă ieșenilor un punct

Contra lui Poli, Universitatea a intrat în pauză cu 2-0 pe tabelă. Dar în partea secundă a a dat din mână o victorie ca și asigurată! Alex Crețu a provocat un penalty și i-a readus pe moldoveni în joc, apoi a gafat portarul Laurențiu Popescu.

La o lovitură liberă bătută de Alin Roman, goalkeeperul juveților a respins balonul în plasa propriei porți, sub „transversală”. Și s-a terminat, după cum se știe, 2-2. Două puncte pierdute sau făcute cadou.

După meci, Sorin Cârțu a „explodat”. „Cred că dacă eram antrenor la echipa asta spărgeam tot prin vestiare, la ce s-a întâmplat. Și nu înțeleg deloc. Am o stare așa confuză.

Sentimentele sunt amestecate. Nici nu știi ce să faci: să critici, să încerci să cauzi motive. Așa masochism cum este la echipa asta eu n-am văzut la nimeni", a comentat fostul președinte al clubului, citat de Fanatik.

Cum au pierdut juveții alte 6 puncte

Universitatea a mai pierdut astfel încă 6 puncte! La 0-0 cu Oțelul, în turul sezonului regulat, a avut partida tot timpul în mână. Dar jucătorii pregătiți atunci de Eugen Neagoe s-au întrecut în ratări, bifând și 3 bare!

Apoi a venit acel 1-1 cu U, de la Cluj. Altă partidă în care juveții au făcut multă vreme un joc bun, au condus cu 1-0, pentru ca în prelungiri (90+1) să se vadă egalați. Autorul golului, tocmai fostul lor coechipier, Dan Nistor!

Nu le-a fost de ajuns! La Voluntari, într-un meci destul de anost, Alex Mitriță a avut decizia în bocanc. Însă a ratat penalty-ul acordat în minutul 53 și s-a terminat 0-0!

Și-n Gruia, cu CFR Cluj, Universitatea Craiova s-a văzut egalată. Dar remiza a fost justă

Și la 1-1 cu CFR, în Gruia, oltenii au condus pe tabelă, printr-un gol marcat de Alex Crețu (10), pentru a fi apoi egalați (Yeboah, minutul 39).

Numai că, așa cum a decurs derby-ul, se poate vorbi mai degrabă de un punct câștigat decât de două pierdute.

Sorin Cârțu știe care sunt vinovații

Sorin Cârțu știe cine e responsabil pentru „masochismul” alb-albaștrilor. „Primii pe care îi certam și le imputam ceea ce s-a întâmplat pe teren sunt jucătorii ăștia cu experiență: Bancu, Mitriță, Kurtic, Koljic, Mateiu.

41 de punctear fi avut acum Universitatea Craiova, dacă nu era atât de generoasă cu adversarele sale. Ar fi fost la egalitate cu FCSB, în frunte

Pe ei i-aș fi certat primii. Nu poți să accepți să se întâmple așa ceva. Să ai un adversar în genunchi și apoi să faci egal cu ei", a comentat, dezamăgit, Sorinaccio.

Mai puteți citi:

Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”

Gigi Becali pune la cale o alianță și acuză voalat Rapidul: „Cum să vrea Șucu? Pentru ei e ca o bomboană”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Karkaleki
Karkaleki  •  18 Decembrie 2023, 22:25
Postat de observator_federal pe 18 Decembrie 2023, 21:32

Nea Aurelian Botezatu, matale faci titluri de senzație doar când Universitatea arevprobleme, gen "Fiasco oltenesc" sau "Masochismul la olteni"?? Mă gândesc că ar fi frumos să schimbi măcar puțin registrul (ironic?), asta dacă nu cumva te tentează să cunoști și *** la olteni...

Cine sint alea trei stele de la olteni? Generalul Iulian Vlad? Ca ala era de prin Gogosita sau Sarbatoarea, am uitat exact de unde era el de fel

observator_federal
observator_federal  •  18 Decembrie 2023, 21:32

Nea Aurelian Botezatu, matale faci titluri de senzație doar când Universitatea arevprobleme, gen "Fiasco oltenesc" sau "Masochismul la olteni"?? Mă gândesc că ar fi frumos să schimbi măcar puțin registrul (ironic?), asta dacă nu cumva te tentează să cunoști și *** la olteni...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  18 Decembrie 2023, 19:47
Postat de tsv1860munchen pe 18 Decembrie 2023, 15:14

Vorbi ala cu o singura victorie cu fcsb de când există mititelu în fotbal, care abia la a treia echipa a reușit victoria dar în cupa cu rezervele fcsb. Îți zic decât atât:2018 UCV fcsb 2-1, 2020:UCV fcsb 2-1, 2021 UCV fcsb 2-0,fcsb UCV 0-1, 2022 fcsb UCV 0-2, UCV fcsb 2-1, total 6 victorii în ultimii 5 ani, voi 0 în campionat, la voi e voie doar dacă nu are stăpânul nevoie de cupa

:))) Apreciez faptul ca ti-ai ajustat discursul dupa evenimente si n-ai ramas blocat in sloganuri precum colegii tai de baricada. Asta poate arata ca ai potential.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează