FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”

Kyros Vassaras // FOTO: Imago
Kyros Vassaras // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 11:26 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 11:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat faza controversată din Sepsi - CFR Cluj 2-1.

CONTEXT: 

  • Golul decisiv, marcat de Vitalie Damașcan în minutul 85, a fost prefațat de un ofsaid la Rondon. Covăsnenii au dat lovitura la capătul unei faze analizate timp de peste trei minute în camera VAR. Decizia luată de Iulian Dima și Alexandru Filip pare imposibil de explicat.
  • Pe construcția acțiunii finalizate de Vitalie Damașcan, Ștefănescu a deviat mingea în interiorul careului advers. Rondon, care se afla dincolo de linia ofsaidului, trasă la ultimul apărător (Matei Ilie), s-a întors și a pasat către un coechipier. A urmat o centrare și șutul lui Damașcan.
  • Reluările prezentate ulterior în cadrul emisiuni „Sport Center” de la Orange Sport arată liniile trase în camera VAR. Piciorul lui Rondon este evident mai aproape de poartă decât Matei Ilie.

Omul de afaceri susține că a fost corectă decizia de a valida golul, fiind de părere că Rondon nu se afla în ofsaid când a jucat mingea.

Reacția lui Porumboiu, după faza controversată din Sepsi - CFR: „Înseamnă că e o problemă mare”
SEPSI - CFR CLUJ 2-1
Reacția lui Porumboiu, după faza controversată din Sepsi - CFR: „Înseamnă că e o problemă mare”

Gigi Becali se ia de Kyros Vassaras: „Fac plângere penală”

„Eu am declarat că Dumnezeu va face dreptate. Aseară mai aveau puțin și se scotea mingea din poartă. Rondon, când primește mingea, e retras un metru sau doi.

Nu e ăla momentul în care se trage linia. Ei trag linia când nu atinge mingea. Mai aveau puțin și scoteau mingea din poartă. Ce căutați voi? S-a făcut dreptatea. A făcut Dumnezeu dreptatea”, a spus Becali la Fanatik.

Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”
FOTO: Captură @Orange Sport

Ulterior, Gigi Becali s-a enervat când a văzut comunicatul lui Kyros Vassaras, șeful CCA.

„Vassaras să se uite la minge. Să vină să-l învăț să se uite la fază. Rondon când primește mingea e în retragere. Adică zice «Ce faceți voi? Voi, prietenii mei.. Trebuie să scoateți mingea din poartă încă o dată».

Băi băiatule, noi am pierdut campionatul cu FC Voluntari și nu și-a cerut scuze. El cu acest comunicat și-a dat foc la valiză. Îi fac plângere penală. 

Declarația lui e vădită. E o chestiune cu tentă. Mesajul lui e «Ăia sunt prietenii mei. Trebuia să scoateți mingea din poartă! Bă, nu mă interesează! Scoateți mingea din poartă. Dacă nu, vă rețin de la delegări». Așa e România... E batjocorită de străini.

Băi băiete... Să ceri scuze... Înseamnă că e ceva foarte grav la mijloc. Trebuie să facem plângere. Omul ăsta nu mai are limite. E prea mult! E instigare la favorizare... Nu mai are simțul ridicolului. Nu mai are discernământ...

E nevoie de arbitri străini. Pe Vassaras îl interesează CFR Cluj. Dar tot noi luăm campionatul. Dumnezeu va face dreptatea. 

Ce e Vassaras pentru Dumnezeu? O furnică. Un punct de praf. Nu vezi ce fel de om e? Nu înțelege... să plece acasă. Du-te, mă, acasă la tine!

O să vorbesc cu Rotaru să avem arbitri străini. Păi, cu cine altcineva? CFR Cluj nu vrea arbitri străini. Rapid? Păi, vrea Șucu străini? Rapid are cele mai frumoase arbitraje. Ca o bomboană”, a adăugat Becali.

VIDEO Golul controversat marcat de Sepsi în meciul cu CFR Cluj

Citește și:

Dan Udrea e vehement după eroarea de la Sepsi - CFR: „El a creat un sistem profund viciat, în care arbitrii s-au simțit ca în Cosa Nostra. Să plătească!”

Doi foști internaționali, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „E preocupant acest trend”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
forumeer
forumeer  •  18 Decembrie 2023, 22:33

*** stie ca are sustinere politica puternica si poate sa spuna orice. MarceLutu *** face tot ce ii sta in putinta sa ia clona *** campionatul, are nevoie de voturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabulos
fabulos  •  18 Decembrie 2023, 19:32
Postat de legio.sud pe 18 Decembrie 2023, 18:01

Bă ești f-a-b-u-l-o-s , creier ai ?!!

În ce privință, te rog. Sau doar silabe poți?

Haha1989
Haha1989  •  18 Decembrie 2023, 19:22
Postat de vanbasten_85 pe 18 Decembrie 2023, 14:48

Ce repede raspunde altora Vassaras. Lui Dinamo nu i-a raspuns niciunei solicitari. 2 penalty-uri clare cu Sepsi, linii trasate in functie de interes la golul lui Gregorio, penalty smecheresc dat pentru UTA in minutul 90 cu VAR cu tot. Sunt multe interese in fotbalul romanesc.

Cred caai vreo 12 ani, mereu scrii fantezii, dacă fcsb lua gol din poziție asemănătoare era scandal o luna, băiețaș, cu UTA a fost henti clar, numai fcsbistii ca tine nu au văzut hențul. Somn ușor!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează