FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Unul dintre cei mai aprigi susținători ai Armatei vede Steaua lui Becali favorită la titlu! Comparația pe care o face

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 18:53

Deși e un susținător declarat al Armatei în războiul cu Gigi Becali, Tudorel Stoica o vede pe Steaua favorită la câștigarea titlului în Liga 1. 

"Echipa lui Gigi Becali e cea mai solidă. Viitorul și Craiova sunt și ele echipe bune. Acum e devreme să vorbim despre o campioană.

Jucătorii de la echipa lui Gigi Becali au experiență. Nu doar datorită venirii lui Alibec. Nu Alibec ar câștiga campionatul. E un jucător valoros, sper să-și demonstreze și la actuala echipă.

E greu la Steaua, și eu cât am fost acolo s-au luat cei mai buni jucători și mulți se terminau când ajungeau aici", a zis Tudorel Stoica la TV Digi Sport. 

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  07 Februarie 2017, 23:16
Postat de stelbz pe 07 Februarie 2017, 20:04

Iata ca T. Stoica recunoaste : exista Steaua lui Becali care "e cea mai solida" si....Steaua Armatei ce, probabil, se va inscrie in Liga a 5 a..... Succes la ambele echipe STEAUA !

Tudorel e baiat salon, si a spus de "Steaua" pt ca momentan, din cauza ca redactarea motivarii intarzie, echipa lui jiji inca se numeste FCSB. De asemenea nu neaga o evidenta, Sporting Becali sunt principalii favoriti, au in mod cert cel mai bun lot, ramane de vazut daca Hagi va juca sa castige titlul sau se va preda. Celor de la Sporting Becali nu de doresc nici succes dar nici opusul, imi sunt complet indiferenti, ci doar sanatate si sa aiba parte de rezulatele pe care le merita in baza valorii aratate pe teren!

stelbz
stelbz  •  07 Februarie 2017, 20:04

Iata ca T. Stoica recunoaste : exista Steaua lui Becali care "e cea mai solida" si....Steaua Armatei ce, probabil, se va inscrie in Liga a 5 a..... Succes la ambele echipe STEAUA !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează