FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre cei mai buni dinamoviști pleacă din România și îi înțeapă pe șefii lui Dinamo: "Mi-a ajuns" » Mesaj superb pentru fani

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 08:44

Dorit în Rusia și în Kazashtan, Kamil Bilinski se pregătește să părăsească România, după ce a refuzat variantele Pandurii și Botoșani:

"Mi-a ajuns! Caut ceva în altă țară. Dinamo dorea aproape jumătate de milion de euro pe mine.

Eu aș fi vrut să rămîn, eram dispus la sacrificii, pentru că-i iubesc pe fanii echipei.

Le transmit celor ce mi-au trimis atîtea mesaje că vor rămîne în sufletul meu și-i rog să rămînă să susțină Dinamo, pentru a o face campioană. Sper să nu mă uite, eu sigur nu-i voi uita".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
alinacainerosu2009
alinacainerosu2009  •  04 Iulie 2015, 13:48

Respect,Bilinski,desi nu ai fost crescut de Dinamo,ai demonstrat ca iubesti clubul cu adevarat!Pacat ca "domnul actionar" nu te-a pastrat,esti caracter adevarat.

guyencea
guyencea  •  03 Iulie 2015, 14:18

steaua mama Rusia te cheamă!

titelb
titelb  •  02 Iulie 2015, 21:54

Din cauza echipelor aflate in insolventa din Liga I, pe SITE-urile unor federatii de fotbal au aparut avertizari pentru jucatorii de fotbal care vor sa vina in Romania ca vor avea surprize cu plata contractelor. Mai pe romaneste s-ar putea sa aiba surpriza ca vor face munca voluntara.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează