FOTBAL  »  Superliga  »  DICĂ PLEACĂ DE LA FCSB

Unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Dică a reacționat! FCSB, refuzată de Edi Iordănescu: "Trebuie să cunosc totul în detaliu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 11:20

Edi Iordănescu a oferit o primă reacție despre posibila venire la FCSB. Fostul antrenor al CFR-ului neagă acest lucru acum, anunțând că nu poate accepta o ofertă până când nu este convins 100%. 

"Nu se pune problema să vin! În momentul de față aș vorbi ipotetic. Am o relație bazată pe respect. Contactele cu FCSB au fost de altă natură decât despre o posibilă colaborare.

Nu resping ideea de a colabora cu o echipă în mers. Dar dacă nu voi fi convins de proiect, nu trebuie neapărat să preiau o echipă în iarnă. Trebuie să fii foarte atent când dai curs unei oferte.

Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Dică. E un antrenor tânăr, entuziast. E adevărat că a făcut niște lucruri care nu l-au avantajat, dar are timp. Nu e ușor de lucrat la FCSB.

În cazul FCSB-ului nu se pune problema să merg acum. Eu când accept o colaborare vreau să știu totul în detaliu, pentru a-mi putea asigura obiectivele. Cred că dacă cineva mă vrea, o face pentru ceea ce sunt, nu pentru a mă transforma", a zis Edi Iordănescu la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mr.ban
mr.ban  •  24 Decembrie 2018, 10:47

Raspuns perfect. Asa. Foarte bine. Sa refuze toata lumea. Si Teja la fel. Nici Alexa sa nu se duca. Sa nu vina nimeni. Ia frate si fa-o pe antrenorul daca tot te tine sa faci antrenorat. Ia si antreneaza daca tot esti tu asa smecher si le stii pe toate. Hai sa vedem. Descurca-te. Poate o sa inveti si tu la un moment dat ca nu e chiar asa simplu, precum te gandesti tu. Sper sa nu vina nimeni si FCSB sa ramana fara antrenor. Poate o sa se lase de tot si o sa se desfiinteze si clubul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează