FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE A pus ”mitraliera” pe ei! Bratu, discuție separată cu Torje: ce se întâmplă acum cu mijlocașul

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 09:00

Florin Bratu n-a lăsat să treacă netaxat eșecul cu Juventus Colentina (1-2). Antrenorul de 38 de ani a avut ieri o discuție dură cu jucătorii săi, iar în particular cu Gabriel Torje. 

update 11:30

Bratu este nemulțumit de randamentul lui Torje, dar în aceste momente Gabi mijlocașul este la antrenamentele lui Dinamo. Totuși, acesta riscă să nu facă deplasarea la meciul cu FC Botoșani, de pe 3 aprilie.

Știrea inițială

Gabi Torje, fost coleg al "Mitralierei" în urmă cu un deceniu, a fost scos la pauză vineri seara după o prestație jenantă. Ca să lămurească situația, antrenorul l-a luat la o discuție bărbătească. "Aștept mai mult de la tine, sunt alte pretenții de la un fotbalist de nivelul tău. La mine să știi că nu o să joace niciodată numele, ci doar cine e în formă", i-a transmis "Bratone" lui "Torjinho".

În perspectiva restanței de la Botoșani, de marți, Torje va începe partida ca rezervă. Staff-ul tehnic intenționează să-i ofere posibilitatea lui Sergiu Hanca să revină în primul "11". Gabi a mai primit și în trecut semnale că nu i se va asigura un post de titular indiferent de CV-ul pe care îl are, mai ales că fotbalistul de 28 de ani este împrumutat doar până la vară de la Ahmat Groznîi. 

"Să nu vă bateți joc de Dinamo și de voi! Nu contează cu cine jucăm, unde jucăm, n-avea voie niciodată Juventus Colentina să vină să danseze în Ștefan cel Mare. Tragem linie la vară, dar până atunci aveți grijă cum vă prezentați!"
Florin Bratu, mesaj către jucători

"Da, dacă l-am schimbat, m-a nemulţumit. Eu aştept mai mult de la Gabi, cum aştept şi de la ceilalţi. Sunt jucători cu experienţă, cu valoare, dar la meci nu am fost inspiraţi"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

2goluri și un assist are Torje în 6 meciuri pentru Dinamo în 2018, în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
169060557063831
Stefan Anghel  •  01 Aprilie 2018, 17:10

nu-i echipa ca rapidu si nici peste ca guvidu ! nu-i echipa ca dimano,a carui valoare-i NANO !

169060557063831
Stefan Anghel  •  01 Aprilie 2018, 16:39

CEA MAI BUNA GLUMA A ANULUI : CICA LA DIMANO........!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Aprilie 2018, 15:26

probabil intre Bratu si Torje exista unele animozitati, In alta ordine de idei, Torje nu e in forma, Bratu e la inceputul antrenoratului, nu prea le are, situatia de la Dinamo emult prea complicata, fotbalisti vanduti peste noapte, Negoita vrea sa plece, Dinu latra, ..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close