FOTBAL  »  Superliga  »  FLAGRANT

UPDATE "Ciorbă" prins în flagrant :O Gigi Becali l-a trimis pe Reghe la poliţie: "Ce puteam să fac? Să-l trimit pe Fane să-l bată?"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 22:26

UPDATE 22:20 Gigi Becali, patronul Stelei, a povestit la GSP TV cum Laurenţiu Reghecampf i-a cerut ajutorul în momentul în care a fost ameninţat de Dumitru Tudor: "Mi-a zis Reghe de situaţie, dar ce să fac eu? Îl trimit pe Fane (n.r. - bodyguardul lui Gigi Becali) acolo să-l bată? El nu mai putea să suporte ameninţările şi i-am zis să se ducă la poliţie.

M-a sunat şi băiatul lui Tudor să-mi spună că are nepoţi, că nu ştiu ce, că să-l ajut. I-am zis: «V-aţi gîndit vreodată să mă sunaţi cînd vă luaţi de Reghe? Vă era ruşine de mine? Păi, cînd îl ameninţaţi vă mai era ruşine? Dacă avea să vă dea bani, poate îi dădeam chiar eu». Acum zicea că să îi ierte Reghe, că nu mai fac. Nu mă interesează şmecheriile lor. Cum să-i zic lui Reghecampf să retragă declaraţia, dacă i-am zis că nu mă bag? M-a sunat şi Luţu plîngînd că el s-a dus să dea banii, dar nu ştia că e flagrant", a spus Gigi Becali la GSP TV.

***

UPDATE 21:45 Dragoş Tudor, fiul impresarului reţinut spune că Ionuţ Luţu, şoferul lui Gigi Becali, ar fi participat la realizarea flagrantului: "M-a sunat Luţu, care m-a întrebat unde sînt, mi-a zis ca Anamaria şi Reghe vor să se împace cu tata, să-i dea nişte bani. Le-am zis să-l lase în pace, că nu vrea bani. Atunci ei au insistat să le spun unde este şi s-au dus peste el la restaurant (nr. - localul al carui patron este Dumitru Tudor). Nu ştiu exact ce s-a întîmplat înăuntru, am înţeles că au adus 200 de milioane, pe care ar fi vrut să-i dea lui tata. Imediat, a venit poliţia şi l-a luat la secţie, şi pe el, dar şi pe doi angajaţi ai lui", a spus Dragoş Tudor, conform CanCan.ro.

Anamaria Prodan nu a dorit să comenteze:  "Nu mă interesează Dumitru Tudor, nu vreau să ştiu nimic despre el. Acest om şi-a bătut joc de mine un an de zile! Eu am plecat din restaurantul lui, nu ştiu nimic din ce s-a întîmplat!", a spus impresara pentru CanCan.ro.

***

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost prins în flagrant de poliţişti joi seară, în Capitală, după ce i-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Anamaria Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informaţii considerate compromiţătoare, anunţă Mediafax.

Surse din Poliţie au declarat că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia.

Tudor le-a spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.
Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei. După ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.

Familia Reghecampf a fost implicată în ultimele săptămîni în mai multe scandaluri. Fosta soţie a antrenorului l-a dat în judecată, acuzîndu-l că nu a plătit pensia alimentară pentru copilul pe care îl au împreună, şi a dezvăluit mai multe amănunte intime din relaţia pe care au avut-o. În plus, sursele Gazetei Sporturilor susţin că Laurenţiu şi Anamaria ar fi implicaţi în aranjarea unei partide dintre CS Buftea şi FC Snagov, scor 4-2, din 2009.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
piticuletu
piticuletu  •  19 Octombrie 2012, 14:30
Postat de pbogdan pe 19 Octombrie 2012, 11:53

Da, e pe primul loc cu Steaua, asta e suficent ca sa se traga in el. Sunt multe milioane de euro pt echipa care ajunge in CL. Steaua joaca bine si asta deranjeaza pe multi, se trage in Reghe din toate partile. Asta e disperare deja. Imi aminteste de momentele penibile cand candida Geoana la presedentie.. si nu stiau astia ce sa mai faca si sa inventeze sa nu iasa Basescu...ceea ce l-a ajutat chiar.

Lasa desteptul lui peste c-a spus base numai adevarul, ceilalti inventau numai povesti. Mare noroc pe capul romanilor cu besescu asta, probabil muream toti daca nu ne spunea el cum sa facem sa supravietuim. Esti praf, probabil mananci din mana lui si ti-e frica cu burta goala.

pbogdan
pbogdan  •  19 Octombrie 2012, 11:53
Postat de thereem pe 19 Octombrie 2012, 10:14

nu stiu altii cum sunt.....dar pe mine nu poate sa ma santajeze niciodata unul care NU MA ARE CU NIMIC LA MANA. deci.......

Da, e pe primul loc cu Steaua, asta e suficent ca sa se traga in el. Sunt multe milioane de euro pt echipa care ajunge in CL. Steaua joaca bine si asta deranjeaza pe multi, se trage in Reghe din toate partile. Asta e disperare deja. Imi aminteste de momentele penibile cand candida Geoana la presedentie.. si nu stiau astia ce sa mai faca si sa inventeze sa nu iasa Basescu...ceea ce l-a ajutat chiar.

anonimul1965
anonimul1965  •  19 Octombrie 2012, 11:41
Postat de stelist1986 pe 19 Octombrie 2012, 11:21

Dati-le banii, talharilor! Bagati omul la puscarie pentru ca-si cere banii. O fi Ciorba asta un om de nimic dar daca ai sa-i dai bani, da-i banii! Plange de 6 luni pe la tv ca Doamna Trening nu vrea sa-i dea banii. Talharilor!

din ce s-a scris aici nu rezulta ca Reghecampf i-ar fi fost dator lui ciorba asta ci dimpotriva i-ar fi cerut bani sa nu divulge amanunte din viata intima a cuplului lucru care sa numeste santaj.pe de alta parte mi sa pare suspect faptul ca acum se da in Laurentiu din toate partile.Sunt curios daca echipa nu era pe primul loc si daca nu juca asa s-ar mai fi desfasurat asa campanie mediatica impotriva cuplului Laurentiu Anamaria

Vezi toate comentariile (41)
Comentează