FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

UPDATE Cupa se joacă în 2013. În privinţa etapei a 20-a, LPF va anunţa mîine decizia finală!

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 16:48

UPDATE / Mircea Sandu spune că e de competenţa LPF să decidă dacă se joacă sau nu etapa a 20-a din Liga 1, astfel că forul condus de Dumitru Dragomir va hotărî, în cele din urmă dacă sezonul se întrerupe sau nu. 
Astfel, pînă marţi dimineaţă, cluburile din Liga 1 pot trimite solicitări de întrerupere a campionatului. Mîine, în jurul prînzului, LPF va anunţa dacă se va mai disputa vreun meci în acest an sau nu.

UPDATE / Cererile celor de la Oţelul şi CFR Cluj de a amîna partidele din Cupa României au fost aprobate. Manşa tur se va juca pe 17 aprile, atunci cînd ar fi fost programat returul, iar manşa retur se va juca pe 22 mai .

_____________

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca partidele din semifinalele Cupei României, manşa tur, şi etapa a 20-a a Ligii 1 să se dispute, aşa cum era programat, în acest an.

Doar două echipe: Oţelul şi CFR Cluj au cerut în mod oficial ca partidele să se joace în primăvara lui 2013.

Astfel, etapa a 20-a se va disputa în perioada 14-17 decembrie 2012, iar semifinalele Cupei pe 12 şi 13 decembrie 2012.
543403-etapa-a-20-a.jpg
(Click pe foto pentru ZOOM!)

În ceea ce priveşte Cupa României, miercuri, 12 decembrie, se va disputa partida Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, iar joi, 13 decembrie, a fost programată întîlnirea CFR Cluj - Astra Giurgiu. Partidele retur vor avea loc la 17 aprilie 2013.

Finala Cupei României se va disputa la 1 iunie 2013.

Tot astăzi, Federaţia a anunţat că naţionala de fotbal va efectua un stagiu de pregătire în Spania, spre sfîrşitul lui ianuarie 2013 şi începutul lui februarie. Selecţionata pregătită de Victor Piţurcă va disputa şi două partide amicale: pe 2 sau 3 februarie, contra Poloniei, meci la care vor participa doar jucători din campionatul intern, şi pe 6 februarie, cu Islanda, partidă la care vor lua parte şi stranierii, 6 februarie fiind dată oficială în calendarul FIFA.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
merace
merace  •  10 Decembrie 2012, 22:30

Campionatul trebuie sa se intrerupa la primul semn de frig. Fotbalistii platiti cu zeci sute de mii de euro sunt prea fragili ca sa joace ca scandinavii! Trebuie protejati de frig, si pusi la caldurica daca da zapada. In plus, cu Rapidul intrat in insolventa, e vorba de niste bani din drepturi TV pe care ii pot imparti ceilalti intre ei daca se amana etapa pana la primavara, cand Rapidul va fi exclus din Liga 1!

andystar
andystar  •  10 Decembrie 2012, 18:54

SE VREA AMANAREA PENTRU CA EI CRED CA INCA M-AI POT AJUNGE STEAUA DAR VISE TATA VISE !

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  10 Decembrie 2012, 18:18
Postat de vaalah pe 10 Decembrie 2012, 16:40

Jet la scoală ! Toți ignoranții și semidocții vor sa își facă auzita vocea ! Bleah ! Ăștia sunt electoratul cioroiului Dan Diaconescu , locuitorii din mahalale !

ai dreptate iar tu esti cel mai mare ingorant de pe gsp.ro demagog diversionist schizofren, vizitiu de Pipera

Vezi toate comentariile (33)
Comentează