FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo vrea un mijlocaş din liga a patra » "Noul Gică Popescu" confirmă negocierile! CS U Craiova a intrat pe fir

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 13:28

UPDATE 13:20 / Mădălin Puţintelu, mijlocaşul celor de la Dunărea Calafat, a confirmat pentru GSP.RO negocierile cu Dinamo şi îi anunţă pe "cîini" că e pregătit să vină în "Ştefan cel Mare". Internaţionalul de 16 ani mai este dorit de Pandurii şi CS U Craiova.

"Am fost sunat de cineva săptămîna trecută şi am fost chemat la negocieri. A rămas să discute cu impresarul meu. Cine nu şi-ar dori să joace la Dinamo?

Anul trecut am fost în probe la Tg. Jiu. Le-am trecut, dar mi s-a oferit o cameră fără lumină, iar toate cheltuielile trebuiau plătite de mine. Am refuzat!", a spus Mădălin Puţintelu pentru GSP.RO.

***

Dinamoviştii se gîndesc serios la viitor şi vor să-l transfere pe unul dintre cei mai promiţători tineri din România.

"Cîinii" vor să-l transfere pe Mădălin Puţintelu, un mijlocaş de 16 ani, care evoluează în acest moment la Dunărea Calafat, echipă aflată în liga a patra, anunţă ziaruldecalafat.ro. Văzut drept "noul Gică Popescu", Puţintelu a fost remarcat de Ştefan Iovan şi de Costel Gîlcă, fiind convocat deja la naţionala U17 a României.

Mijlocaşul este impresariat de Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei, şi este la rîndul său un fan al "roş-albaştrilor". A mai fost dorit de Universitatea Craiova şi de o echipă din liga a doua italiană, iar în acest moment, este ofertat şi de Pandurii.

Puţintelu este născut, la fel ca şi Gică Popescu, la Calafat şi poate evolua pe aceleaşi posturi ca şi fostul căpitan al naţionalei României: fundaş şi mijlocaş central.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
cariova1983
cariova1983  •  14 Ianuarie 2014, 17:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

PAI IN LOC SA PROMOVAM TINERE TALENTE NE MULTUMIM CU JUCATORI DE 30 -35 DE ANI SI O SA PROMOVEZE IN LIGA I LA NUL SI LA MULTI ANI. IN LOC SA MAI STEA "CODOBAN" UN AN IN LIGA A DOUA SI SA PROMOVEZE CU COPII CA APOI SA-AI VANDA SA REZISTE IN LIGA "I" . DOMNILOR ASA DISTRUGEM FOTBALUL ROMANESC ,DIN ACEASTA CAUZA NU AVEM NATIONALA SA NE CALIFICAM SI NOI LA UN TURNEU FINAL SAU EUROPEAN. AM VIZINAT CONFERINTA DE PRESA A NOULUI PRESEDINTE FRF GICA POPESCU SI O INTREAGA ROMANIE VA AVEA DE CASTIGAT.VA PROMOVA TINERE TALENTE "NOUL GICA POPESCU".

cariova1983
cariova1983  •  14 Ianuarie 2014, 17:20

bravo bai baiatule, asa fac astia care nu cred in copii tineri

gutza23
gutza23  •  14 Ianuarie 2014, 15:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

parerea mea ca ar trebui banati astia habarnisti de nu au treaba cu fotbalu mai rau decat aia care injura(sa nu mai puteti posta)!!!!!!!!!! pai cineva intreg la minte in afara de retarzi ca tine ar crede vreodata ca un copil din asta ar veni ca si titular la dinamo????? iti raspund eu: nu,niciodata ar veni la echipa a 2'a si dupa 1 an 2 ar fi promovat la prima echipa daca ar confirma acolo.........

Vezi toate comentariile (65)
Comentează