FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

UPDATE // FOTO Cristi Borcea a ieșit din închisoare! Fostul acționar al lui Dinamo a primit o decizie favorabilă la Tribunal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 18:00

Cristi Borcea a primit azi o decizie favorabilă din partea Tribunalului Ilfov și a fost eliberat condiționat după 9 luni.

Omul de afaceri în vârstă de 49 de ani a fost eliberat condiționat, anunță TV Digi 24. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Ilfov. Acesta fusese încarcerat în februarie, în „Dosarul Retrocedărilor”.

Astfel, Borcea va executa restul pedepsei în libertate, urmând să fie supravegheat de un ofițer de probațiune până la executarea integrală a pedepsei.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 11 septembrie, că Borcea poate fi eliberat condiționat, dar decizia a fost contestată. Ex-dinamovistul a ispășit 4 ani și jumătate în „Dosarul Transferurilor”, a fost eliberat în iulie 2018, iar în februarie 2019 a fost încarcerat din nou în „Dosarul Retrocedărilor”.  El avea de executat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni în cele două dosare, din care 5 ani și o lună a stat în penitenciar. 

Citește și: 

Cristi Borcea înapoi la Dinamo? Dialog cu Gigi Becali: „Nașule, am nevoie de 15 milioane de euro ca să mă bat cu FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  07 Noiembrie 2019, 15:36

Evident ca borcea ar fi unul care l-ar contra vizibil pe nasul mafiot din piperea! Cu el in fotbal, gigis-ar scobi mai des i c u r inainte sa mai puna de-un aramjament pacatos de mafiot tam pit!!

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Noiembrie 2019, 19:19

fcsbei turba de necaz

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Noiembrie 2019, 17:12

Ar fi fost salvarea lui Dinamo!Din pacate s-a insurat cu niste lipitori, care l-au determinat sa renunte la Dinamo!*** numai ele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează