FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

UPDATE Hervin Ongenda, înapoi în Liga 1! Dinamo a intrat pe fir și vrea să se răzbune pe rivala din Liga 1

Francezul Hervin Ongenda (25 de ani) vrea să revină în Liga 1, la FC Botoșani.
Francezul Hervin Ongenda (25 de ani) vrea să revină în Liga 1, la FC Botoșani.

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 14:16 / Actualizat joi, 20 august 2020 18:54

Francezul Hervin Ongenda (25 de ani) vrea să revină în Liga 1, la FC Botoșani. 

UPDATE 18:35 » Și Dinamo îl vrea pe Ongenda

Dinamo a intrat pe fir și se interesează și ea de Ongenda. Șefii lui Dinamo îl apreciază pe mijlocaș și vor să-l transfere în această vară. În plus, consideră că această mutare ar fi o răzbunare pe Valeriu Iftime, pentru animozitățile din trecut, dar și pentru faptul că finanțatorul lui FC Botoșani a declarat de mai multe ori, recent, că-l vrea înapoi pe Diego Fabbrini, mijlocașul lui Dinamo. 

Știrea inițială:

Transferul lui Ongenda la Botoșani, în vara lui 2018, a surprins pe toată lumea. Mijlocașul creativ cu meciuri la PSG, alături de nume ca Zlatan Ibrahimovic, sosea din postura de jucător liber de contract și avea să impresioneze prin tehnica sa. În această iarnă, formația antrenată de Marius Croitoru l-a cedat în Italia, la Chievo, încasând 500.000 de euro. Ongenda nu a confirmat însă, a jucat doar 3 meciuri, iar italienii nu vor activa clauza de prelungire a contractului. Îndrăgostit de România, după cum a declarat în mai multe rânduri, francezul vrea înapoi la Botoșani. 

Ongenda vrea la Botoșani

Valeriu Iftime a confirmat informația pentru GSP.ro: „În iarnă nu știa cum să plece în străinătate, acum vrea înapoi. Sper că suntem pe drumul cel bun. Îl așteptăm”.

VIDEO. FC Botoșani deschide noul sezon de Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

DINAMO. EXCLUSIV A plecat de la Dinamo și s-a dezlănțuit la adresa lui Bogdan Bălănescu: „Pune interesele personale pe primul loc. Are metode neortodoxe”

ANALIZĂ GSP. Mai mult de jumătate din Liga 1 vrea în play-off! Punctele tari, punctele slabe și care sunt favoritele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
geogeo
geogeo  •  20 August 2020, 23:42

Il ia sigur Dinamo, n-are bani sa joace pe Arena Nationala dar ia fotbalisti rasuflati cu salariu mare! Ce mare fotbalist e Ongenda? Pentru Dinamo ar fi bine sa fie stire falsa.

creeperno
creeperno  •  20 August 2020, 22:44

Care a scris fituica asta?

cornelconasu
cornelconasu  •  20 August 2020, 22:31

*** ?! *** ??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează