FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

UPDATE Ruptură totală din cauza ironiilor! Cornel Dinu: „Pentru măgăriile astea nu-l mai iert” » Dinu Gheorghe, aluzii jignitoare: „L-am sunat și m-a înjurat, probabil e într-o stare mai «delicată»”

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2019 17:27

Război total între legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, și noul manager general al Dunării Călărași, Dinu Gheorghe.

update 20:15

După reacția lui Dinu Gheorghe de la TV Digi Sport, Mister i-a replicat acestuia prin intermediul GSP.ro în 6 puncte.

1. ...despre cum  Dinu Gheorghe a ajuns șeful vămilor: „Acest «Vamă» Gheorghe e de o obrăznicie și o lipsă de caracter fără limite. Îl știu așa cum mi-a spus «Johnny» Culina aseară, la meci cu pantalonii «rupți în genunchi» de la urcat pe gardul lui Dinamo să mă vadă. Atunci părea om. Și chiar i-am dat tricourile de campion din 1971 și 1973. Se aciuase vremelnic printre prietenii noștri adevărați care stăteau pe stadion sub tabela de marcaj. În timp, băgând mâna până la omoplat, prin 2000 a ajuns șeful vămilor. Ca și alți atâția, «câinele» ce părea a devenit «fiară» în a aduna cât mai mult pentru nebunia de a avea”.

2. ...despre televizoarele Samsung: „Începutul îmbogățirii prin încălcarea legii l-a continuat și la Vama Chitila cu așa zisele televizoare dezmembrate. Aduse de George Copos, care cu pașaportul de serviciu ce i l-am dat legal în 1990, când eram secretar de stat, a început construirea imperiului cu importul de Samsung-uri. Doamna Cristina n-a uitat, el nu știu. Când această nobilă doamnă Cristina îi ținea soția grav bolnavă la Viena, el petrecea. Și l-am găsit pe Gheorghe «Vamă» prin 2003 rugându-se de soția mea Silvia pe canapea să vorbească cu președintele Iliescu, având probleme la vamă. Iar Silvia, om de suflet ca și mine, a pus vorba să fie ascultat. Dar n-a mai ajuns în avionul de Kiev. Și-a dat demisia din șef al vămilor la sugestia unui alt Johnny, și el prieten de-ai mei, tare puternic și prin abilitatea de a nu lăsa îndoieli prin țară. Că altfel Gheorghe era după gratii”.

3. ...despre începuturile lui Dinu Gheorghe în fotbal: „Etapa a doua a mârșăviilor acum particulare s-a consemnat ca impostor teribil de hrăpăreț în fotbal. Intrat în postura de conducător, unde altundeva la început decât la Rapidul vechiului și noului colaborator George Copos. Ce nenorocire a făcut pe acolo a relatat presa pe larg. Contracte imense, neverosimile, făcute pentru dijmuială proprie și câte și mai câte.
Câinii adevărați își iubesc aproapele așa cum a propovăduit Dumnezeu. El, doar câine deghizat pentru înavuție a mușcat și mâna lui Copos și a lui Mircea și a lui Răzvan Lucescu. La fel a procedat și în hegemonia basarabeanului Moraru. Și frumusețea fotbalistică a Giuleștiului s-a topit pentru moment în insolvență. Toată această jecmăneală a realizat-o repede în doar câțiva ani.

Ai curaj, Gheorghe, să te duci la meciurile Rapidulețului lui conu Jean Barbu și al lui Fanuș Neagu, în tribună acum? Hai, du-te! Nu-ți mai rămân nici firele de spân.

Apoi, scurt și la fel de dezastruos și-a urmat trecerea de apucător și din fotbal prin mai multe locuri. La Brașov repede l-a dus în pragul disperării tot prin înșelătorii și pe proprietarul Neculaie, prietenul meu. A primit iar papucii”.

4. ..despre banii de înmormântare: „La fel și la Astra unde zerourile luate prin minciună și descoperite de un alt proprietar și el amic de-ai mei tot Niculae, au fost vreo cinci. Pus față în față cu adresantul care n-a primit ce i se cuvenea imediat, a fost pus pe liber. La Târgu Mureș a stat și mai puțin, culminând cu luatul și de la bietul mort. Banii pentru ajutor de înmormântare pentru bunica portarului Iacob, neduși și băgați în aceleași proprii buzunare murdare. Și această nelegiuire abominabilă a fost relatată de presă și a răspuns de se cutremură catapetesmele: «De când la Târgu Mureș se dau bani fără chitanță?». Ce monstru! Deocamdată mă opresc aici.”

5. ...despre contactele cu Digisport și Telekom: „Doar suspect în mintea unui real condamnat, directorul Bendei de la Digi, care l-a angajat probabil ca vechi tovarăș de arme. Nici ca expert nu se putea. Plecându-i angajatorul de la Digi, intuind că s-ar putea să-și primească iar papucii ce-i merită cu prisosință, zbârnâie telefonul pe la Telekom. Gheorghe, acolo șeful postului e copil de om de mare ținută, domnul Voicu Enăchescu. Cei doi sunt crescuți în preceptele de cinste și corectitudine creștinești de preotul Enăchescu, patriarh al credinței de pe malurile Ialomiței, sfintei ctitorii târgoviștene. Da, Gheorghe, eu sunt remunerat mai puțin decât tine la Telekom, «expertule». Doar cu o sută. Știi bine că banii nu mi-au luat mințile niciodată. Eu servesc fotbalul, nu-l siluiesc ca tine”.

6. Avertismentul lui Cornel Dinu: „Ai grijă, acesta e doar începutul devoalării a cine ești cu adevărat. Și în cazul tău, dar și al partenerei pe care o intoxici despre mine prin restaurantele din Herăstrău, este valabilă aceeași atenționare. Cât timp vei continua să spui neadevăruri despre mine și să minți cu seninătate diavolească că nu te-am găsit în casă la mine, sunt nevoit să spun doar adevăruri și despre tine.

Ai jignit și memoria minunatei mele soții cu o impietate fabricată într-unul dintre birourile în care dădeai raportul în nemernicia care vă caracterizează. Bieții călărășeni și unul dintre copiii mei la care țin, Dan Alexa, ei nici nu știu ce-i așteaptă. Așa că să le pui taxe și să fabrici decontări și pe peștele ce trece în zona lor prin Dunăre va fi doar o mică încălzire pentru tine”.

 

update 19:20

Dinu Gheorghe a oferit o primă reacție pe acest subiect. Și-a pierdut cumpătul, l-a atacat dur pe Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, și a făcut și aluzii jignitoare la adresa lui Cornel Dinu.

„Culina de la Dinamo a dezvoltat acest subiect. Am lucrat cu el, e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo - Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva. El nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat. 

L-am apreciat pe Cornel Dinu, mi-a marcat copilăria și adolescența ca jucător, nu ca om. Niciodată nu am stat în genunchi în fața nimănui, nici în fața soției lui. Niciodată nu mi-am permis să vorbesc despre cineva care nu e printre noi pentru că și eu am trecut prin același lucru. El a stat mai mult în genunchi decât am stat eu. El e un erudit, o personalitate importantă. Culina e un nespălat. L-am sunat pe Cornel Dinu, a început să înjure, probabil e într-o stare mai «delicată»”, a spus Dinu Gheorghe, la TV Digi Sport. 

Știrea inițială:

Conform surselor GSP.ro, Mister ar fi aflat de la mai mulți prieteni comuni că „Vamă” a râs de fostul mare fotbalist înainte de meciul Dinamo - Dunărea Călărași, 2-0. Oficialul Dunării l-ar fi ironizat pe Mister pentru că e plătit cu 100 de euro per emisiune ca expert la Telekom spre deosebire de el care încasează 300 de euro per emisiune la Digisport. Mai mult, decât atât, „Vamă” ar fi spus că l-a văzut pe Mister „atât de căzut” într-o seară la restaurantul Trafalgar din Dorobanți încât nici nu putea să se uite la un meci.

Enervat la culme de aceste acuze, Cornel Dinu i-ar fi transmis printr-un prieten comun un avertisment lui „Vamă”: „Pentru măgăriile astea nu-l mai iert. L-am găsit rugându-se de nevastă-mea Silvia să-l scape de pușcărie când era șeful Vămii și acum încearcă să mă ia la mișto? O bărfește și pe biata Silvia, Dumnezeu s-o ierte! Poate să vină și în genunchi în fața mea că nu-l mai iert”.

Citește și:

Cornel Dinu, remarcă josnică despre Becali: „Nenorocirea este că apar unii ca «Fecali», amărâți mental sau rebuturi comportamentale”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
powerdinamo
powerdinamo  •  10 Martie 2019, 10:22

Nea "dubluv"spala-te pe maini si pe gura inainte sa scrii ineptiile alea despre nea Cornel,dute si fai ghetele cu crema si spalai ciorapii lui D.Gheorghe,poate iti da o firmitura de paine din cei 300 euroi incasati degeaba de la digi sport.

dubluv
dubluv  •  10 Martie 2019, 09:55
Postat de spinoza pe 10 Martie 2019, 08:46

Doi ramoliți! Îmbătrâniți urât! Chiar nu va mai este rușine? Vă arătați dosul la toată lumea? Ca oameni, sunteți nimicuri amândoi.

nu imi par egale cele 2 cazuri. Dinu Gheorghe sustine ca a facut o gluma pentru care a fost dispus sa isi si ceara si scuze, insa mizeriile deversate de celalalt Dinu imi par de cea mai joasa speta. Mai degraba l-as compara pe Cornel Dinu cu Gheorghe Becali, alt iubitor de ***, cu mentiunea ca Becali este mai inteligent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  10 Martie 2019, 08:46

Doi ramoliți! Îmbătrâniți urât! Chiar nu va mai este rușine? Vă arătați dosul la toată lumea? Ca oameni, sunteți nimicuri amândoi.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează