LIGA 1  ·  FCSB

Cornel Dinu, remarcă josnică despre Becali: „Nenorocirea este că apar unii ca «Fecali», amărâți mental sau rebuturi comportamentale”

Cornel Dinu și Gigi Becali
Cornel Dinu și Gigi Becali

Luni, 04 Martie 2019

Cornel Dinu a oferit o replică grosolană după ce Gigi Becali declara că „Săracul Dinu, stă cu câinele, dar comandă în casă la alții”.

„E o diferență foarte mare între noi. Îmi vin multe în cap. El exploatează și animalele alea. N-am nimic cu plimbatul oilor prin centrul comunei Pipera. N-am nimic oieritul, e o meserie nobilă, dar el nu știe ce să facă cu oile, le sacrifică.

Cunosc o mulțime de macedoneni de calitate, sunt prietenii mei. Nenorocirea este că apar astfel de amărâți mental sau rebuturi comportamentale. El este o victimă.  În România, după anii '90, s-au rupt barierele. Au venit mulți în centru, care au vrut să aibă orice, cu orice preț. Nu intru în amănunte legat de cum a făcut el averea, nu mai intru în detalii.

El nu poate să înțeleagă ce înseamnă afinitatea dintre câine și om. În toată lumea, aceste animale sunt considerate cei mai buni prieteni ai oamenilor.
Eu am prins de mic dragostea asta, tatăl meu avea 60 de câini. 

În toate popoarele care se respectă, ajunse la o anumită cenzură intelectuală, oamenii ca el nu apar la televizor. Modelele adevărate sunt date la o parte și vin aceste rebuturi comportamentale, «Fecali» cum îi mai spunea lumea de prin presă”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Ulterior, Dinu a ținut neapărat să explice folosirea termenului vulgar „Fecali”. Legenda lui Dinamo a sunat la GSP.RO și a spus că termenul nu-i aparține: „Termenul ăsta a fost lansat de scriitorul Nicky Iliescu în Ziarul Național”.

Vezi și: 

Dinu, necruțător cu Mangia și două staruri ale oltenilor: „Sunt handicapați tehnic!”Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (117)

ray51  •  10 Martie 2019, 09:15

GSP sunt initialele care vin de la Gazeta SPorturilor? Jalnic acest continut si multe altele din aceasta editie.

Adrian Constantin Sendroiu  •  05 Martie 2019, 19:18

Acest articol este de-a dreptul josnic, nu imi imaginam ca acest ziar sa se coboare pana aici. Si fostii oameni de fotbal mai au iesiri, asta nu inseamna sa publici toate ***, nici nu au vreo scuza ca telekomul a difuzat aceastra grosolonie. Cred ca ar trebui introdusda cenzura in media, prea curg *** prin presa romaneasca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alexandru Chis  •  05 Martie 2019, 14:07

Cand vrem sa postam ceva in GSP, suntem atentionati asupra limbajului sau chiar cenzurati. De ce nu face GSP acelasi lucru cu declaratiile licentioase ale asa numitilor "oameni de sport"? La acesti indivizi declaratiile sunt considerate "spumoase", "pline de savoare" sau "incintante"! Halal publicatie!

Vezi toate comentariile (117)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1