FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

OFICIAL // video UTA Arad, transfer neașteptat în ultima zi de mercato. A venit un fost dinamovist

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 13:18 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 18:48

UTA Arad a reușit o mutare interesantă în ultima zi a perioadei de mercato. „Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe mijlocașul la închidere Paul Anton (31 de ani), liber de contract. Fostul jucător al celor de la Ponferradina și Dinamo a semnat un contract pe un sezon cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon.

Paul Anton a făcut parte din cea mai bună echipă a celor de la Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2013-2014. Alături de gorjeni a reușit să evolueze în grupele Europa League, unde a fost integralist în 4 din cele 6 meciuri din grupe. 

La ultima apariție în România, Paul Anton a evoluat pentru Dinamo sezonul trecut, unde a bifat un singur meci împotriva celor de la FC Voluntari.

Becali, nerăbdător înainte de meciul cu West Ham: „Acum să ne vedem valoarea” + Mesaj pentru fani: „Plătește, bă, dacă vrei să vezi FCSB”
WEST HAM - FCSB
Becali, nerăbdător înainte de meciul cu West Ham: „Acum să ne vedem valoarea” + Mesaj pentru fani: „Plătește, bă, dacă vrei să vezi FCSB”

UTA Arad despre sosirea lui Paul Anton: „Reușim să «marcăm» în ultima zi de mercato”

„Paul Anton a semnat astăzi cu UTA un contract până în vara anului viitor cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

«Ne bucurăm că în ultima zi de mercato reușim să marcăm pe piața transferurilor și nu orice jucător»”, a declarat Attila Brososzki, managerul general al clubului UTA, într-un comunicat.

Născut pe 10 mai 1991 la Bistrița, Anton a început fotbalul la fosta prim divizionară Gloria Bistrița, după care a trecut la Delta Tulcea. A mai evoluat pentru FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București în România, pentru Anzhi și Samara în Rusia, dar și pentru Getafe și Ponferradina, echipa de care s-a despărțit de curând, în Spania.

Mijlocașul central a evoluat pentru toate naționalele de juniori ale României, iar pentru selecționata de seniori a debutat pe 24 martie 2018 într-o partidă amicală cu Israel. În total a adunat 11 selecții sub tricolor pentru care nu a reușit încă să puncteze”, a precizat UTA Arad în cadrul comunicatului de presă.

32 de meciuria evoluat sezonul trecut Paul Anton pentru SD Ponferradina în toate competițiile

Ce jucători au venit al UTA Arad

UTA Arad i-a adus în această perioadă pe: Keșeru (FCSB), Hoxhallari (Tirana), Cr. Maxim (Gaz Metan), Chindriș (liber), Stahl (Rapid), Steau (Gaz Metan), Cascini (The Strongest), Aly Abeid (Valenciennes), Orhan Ademi (Duisburg), Wesley Jobello (Boulogne).

Citește și: 

Petrolul, aproape de o mutare importantă! Condiția lui Costel Lazăr: „Să-și prezinte scuze!”

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  05 Septembrie 2022, 22:40

Ciorba reincalzita

mihneailie030
mihneailie030  •  05 Septembrie 2022, 17:21

Țeapă. Nu joacă nimic Anton. Nici la Dinamo nu a jucat și nici la spanioli. Pasează 5 metri, și cam atât.

username_2
username_2  •  05 Septembrie 2022, 15:06
Postat de Hcm27 pe 05 Septembrie 2022, 13:42

Bravo,UTA!Însă am senzația ca începeți sa faceți și voi la echipa,cimitirul elefantilor

nu contează elefanții, contează comisioanele impresarilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează