INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

Becali, nerăbdător înainte de meciul cu West Ham: „Acum să ne vedem valoarea” + Mesaj pentru fani: „Plătește, bă, dacă vrei să vezi FCSB”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:13 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 21:07

Gigi Becali, patronul lui FCSB, este nerăbdător înainte de meciul cu West Ham din grupele Conference League.

  • West Ham - FCSB este joi, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV

Latifundiarul vrea să vadă adevărata valoare a jucătorilor săi, cu ocazia întâlnirii unui adversar de mare calibru, cum este West Ham, locul 7 în sezonul trecut de Premier League.

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”
FCSB
După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Gigi Becali, înainte de West Ham - FCSB: „Acum o să dăm adevărate teste”

„Noi de câțiva ani nu ne cunoaștem valoarea. Acum o să dăm teste adevărate. Să vedem unde este FCSB și fotbalul românesc. Putem compara acum fotbalul românesc cu cel european, prin FCSB. 

Acum joci cu West Ham cu Anderlecht, acum vedem. Să vedem noi la Londra. Dacă vom câștiga acolo, înseamnă că avem valoare, fotbalul românesc are valoare”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Ce spune Becali despre prețul biletelor din Conference League

Becali a vorbit și despre prețul biletelor pentru meciurile din Conference League. FCSB a stârnit furia fanilor cu prețurile exorbitante. Ulterior, roș-albaștrii au scăzut tariful pentru peluze, de la 100 la 50 de lei. 

„Am făcut calculul să iau 2,5 milioane din bilete, așa am calculat. Am scăzut la peluză după ce s-au plâns fanii. Le-am pus mai mari decât cu City, dar pentru că au făcut gălăgie, pentru peluză, oamenii săraci, am făcut la jumate. Dar cei care vor la tribune, la VIP și la loje: «Du-te, bă, și plătește». 

E mult 30 de euro să stai la tribună? E 150 de lei. Am făcut să câștig două milioane jumate de euro. Nu le-am pus extraordinar, dar nu sunt de necumpărat. Depinde și cu West Ham, dacă batem sau facem egal, influențează fanii și va fi stadionul plin. Ei ce fac? Au toate condițiile, suc, cafea, e un mediu de socializare să vină la stadion. 

Eu vreau să câștig bani, să pot întări echipa. Noi luăm 4 milioane, nu 3, ne dă unul în plus pentru performanțele echipei din ultimii 10 ani și din istorie, noi avem 4 puncte pentru câștigarea UCL. Noil uăm acum 4 milioane de la UEFA, mai luăm ceva din bilete, poate ne calificăm și luăm iar un milion sau ceva de genul”, a mai spus Becali, conform sursei menționate.

Prețurile biletelor pentru meciurile lui FCSB din grupele Conference League

  • VIP 1 - 750 LEI
  • VIP 2 - 500 LEI
  • VIP 3 - 300 LEI
  • TRIBUNA 2 - Inelul 1 - 200 LEI
  • TRIBUNA 1 și 2 - Inele 2 și 3 - 100 LEI
  • PELUZE - 50 LEI

Citește și:

Gigi Becali a pus punct perioadei de transferuri: „Ăștia sunt” + Ce se întâmplă cu Bouhenna

Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
adriann_
adriann_  •  06 Septembrie 2022, 12:51
Postat de freddy pe 05 Septembrie 2022, 23:22

Bine. Vezi ca vine iarna :)) Adunati va si sa ne anuntati cand o sa ninga, da? :))))))))))

Vezi, degeaba incerci sa pari istet. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rapid1923
Rapid1923  •  06 Septembrie 2022, 09:32

IACATA ca bekaly dupa ce le ia bani le da da m...ie si nu mai are nevoie de suporteri.

vasileroaita
vasileroaita  •  06 Septembrie 2022, 07:24

Dacă prețul biletelor este corelat cu valoarea spectacolului oferit... FC fcsb trebuie să dea bani spectatorilor, nu invers!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează