FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 1-1

Poenaru, după ce UTA a luat gol din fază fixă cu CFR: „Jucătorii mei nu sunt obișnuiți cu marcajul”

Ilie Poenaru, antrenor UTA
Ilie Poenaru, antrenor UTA

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 22:51 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 23:17

Ilie Poenaru, antrenorul de la UTA, s-a declarat extrem de fericit după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1.

El a lăudat atitudinea jucătorilor săi, care au avut ocazii cu echipa lui Dan Petrescu, dar a rămas surprins de lipsa de marcaj de la golul marcat de CFR din corner, prin Boateng.

Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”
FCU CRAIOVA
Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”

Declarațiile lui Poenaru după UTA - CFR Cluj 1-1

„A fost un meci foarte bun și felicit echipa. E important că ne-am schimbat atitudinea, am înțeles că trebuie să suferim. Numai așa putem, prin sacrificiu, prin puterea grupului. Am avut câteva ocazii mari, să ai 12 cornere cu CFR și să și înscrii, să ai ocazii periculoase e bine. 

E un punct de moral și de încredere. Am anumiți jucători care își pierd marcajul pentru că nu au fost obișnuiți, sunt surprins de asta, dar putem regla. Ei sunt redutabili la faze fixe, sunt puternici, au timing foarte bun, o secundă și te taxează. 

Dacă vom avea această constanță, pentru că până la eliminare, putem pune probleme mari și să fim mai sus. am avut și posesie, trasee puse în aplicare. Nu avem timp de supărări, trebuie să fim modești și să muncim. E disciplină, asta e cel mai important, chiar dacă mai scârțâie din când în când”, a declarat Ilie Poenaru la Prima Sport.

Am avut o atitudine bună, am jucat cu CFR și fotbalul ne-a răsplătit. Trebuie să iau pas cu pas, să am răbdare, pentru că nu am început cu echipa, era normal până cunoșteam și eu echipa, traseele. 

Cine nu își dorește să joace cu un asemenea public? Ne-au împins de la spate. E un campionat echilibrat, e peste ce am lăsat când am plecat.

- Paul Anton, mijlocaș UTA

Citește și:

CFR Cluj și-a făcut-o cu mâna ei la Arad! Cu om în plus 20 de minute, campioana se împiedică de UTA » Clasamentul după 13 etape

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  11 Octombrie 2022, 11:30

UTA se bucura ca pentru o victorie, totusi a luat doar 1 punct si e la 2 puncte...de baraj. Puteaau , mai usor sa scoata puncte cu Sibiul, cu farul. Acum...merg la FCSB, nu-i vad sa scoata ceva, apoi acasa cu craiova. Sint rezultate sub cerinte;e unui public fantastic. I poenaru este deja contestat, Cu CFR,......UTA a avut multa sansa ( doua bari, 3-4 ocazii clare). UTA se inscrie la baraj, daca nu la retrogradare, echipa nunprea stie sa atace.

concret
concret  •  11 Octombrie 2022, 09:57

Nici tu nu esti obisnuit cu ceea ce presupune meseria de antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close