FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-0

Ionuț Badea, după 0-0 cu Dinamo: „Au jucat în semicerc, ca la handbal. Nu am pregătit echipa pentru așa ceva”

Ionuț Badea, antrenor UTA // foto: captură Look Sport +30   FOTO
Ionuț Badea, antrenor UTA // foto: captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 19:35 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 19:53

Ionuț Badea (46 de ani), antrenorul de la UTA, a analizat remiza cu Dinamo, scor 0-0

Badea descrie rezultatul drept un „semieșec” și își înțeapă adversara, despre care spune că s-a organizat în defensivă ca la handbal. Totuși, antrenorul arădenilor a salutat modul în care dinamoviștii s-au apărat.

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)
UTA - Dinamo 0-0
Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

Ionuț Badea, după UTA - Dinamo: „Au jucat în semicerc, ca la handbal”

„Este un semieșec pentru noi, având în vedere că adversarii au jucat cu 2 oameni în minus. Este adevărat că nu am avut timp să pregătesc echipa ofensiv pentru un joc contra unei echipe care joacă în semicerc, ca la handbal. Sunt situații pe care nu prea le poți anticipa, dar au existat momente pe care nu le-am gestionat bine. 

Aveam un plan special pentru jocul lui Dinamo, dar lucrurile s-au schimbat între timp. În 11 contra 11 am avut ocazie de 1 contra 1 cu portarul, plus gol valabil, poate și penalty. Sunt evenimente care pot schimba sau influența soarta unui meci. Nu avem cum să negăm evidența faptului că au fost 9 jucători de la noi care au șutat la poartă, dar nu a fost de ajuns.

În 8 oameni de câmp, era normal să venim cu centrări din lateral, cu țintă, dar asta nu s-a întâmplat. Asta a făcut ca noi să nu plecăm acasă cu toate cele 3 puncte. Îmi pare rău pentru publicul arădean, existau premise pentru o victorie. Nu pot decât să mă declar pe jumătate satisfăcut. Speram în 3 puncte, am luat doar unul. 

Dinamo s-a apărat atent, aglomerat în ultimii 30 de metri, nu a făcut greșeli. Ne-am fi așteptat să comită greșeli, având în vedere că a fost al treilea joc al lor într-o săptămână, dar nu s-a întâmplat asta. Ocaziile pe care le-am avut nu le-am fructificat. Au fost bare, ocazii de 1 contra 1 cu portarul...”, a declarat Badea la Look Sport. 

Citește mai multe știri despre UTA - Dinamo: 

Mirko Ivanovski, cu zâmbetul pe buze după remiza de la Arad: „Sunt mort. În afară de portar, am jucat pe toate posturile”

Brigada lui Cătălin Popa i-a enervat pe toți în UTA - Dinamo! Gol anulat eronat și „roșu” dictat ușor: „Nu respectă distanțarea socială”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
808436596548496
Nicolae Buru  •  14 Februarie 2022, 11:16

Oare cu cfr-ul cum au jucat?să nu m-ai spun și alte meciuri,rușine măcar pentru suporteri din tribune........traiasca pariurile sportive.????????????

fibra
fibra  •  14 Februarie 2022, 09:30

Asta da campionat ,in 10 minute te lamuresti de brambureala care domneste pe teren.Cand comut programul pe alt campionat pot sa ma uit la ce se numeste fotbal.

donqhote
donqhote  •  14 Februarie 2022, 08:31
Postat de dragdim pe 13 Februarie 2022, 20:53

Dinamo trebuie sa își ceara scuze domnului Ionuț Badea! Trebuia anunțat și dumnealui ca vom juca pe semicerc. Nici eu nu am înțeles de ce in 9 oameni, nu am atacat poarta arădenilor cu portarul la mijlocul terenului. Întotdeauna e vina adversarului pentru ca se apăra prea bine, niciodată a antrenorului care nu știe sa desfacă apărarea adversa.

arbitrul a fost clar impotriva UTA, asa arbitraj nu am vazut niciodata. Special a eliminat 2 jucatori de la Dinamo, ca sa incurce pe aradeni. Cum sa joci cu 2 oameni in plus? Este inuman. Acest arbitru ar trebui exclus pe viata din fotbal. Spune, domnule arbitru, cu cat te-au platiti cei de la Dinamo ca sa le elimini 2 jucatori?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează