FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 0-1

VIDEO Motivul halucinant pentru care liderul din play-out nu are licență pentru Europa: „O greșeală impardonabilă”

UTA a câștigat cu Dinamo, 1-0 +22   FOTO
UTA a câștigat cu Dinamo, 1-0

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 07:30 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 14:09

UTA s-a impus pe terenul lui Dinamo, 1-0, și este lider în play-out după primele două etape. Locul ocupat le-ar permite arădenilor să meargă în barajul pentru Conference League, numai că UTA nu are licența pentru Cupele Europene! Motivul îl explică intermediarul Bogdan Apostu (39 de ani), apropiat al grupării.

Cronica meciului Dinamo - UTA 0-1, AICI

„E o discuție sensibilă. Din punctul meu de vedere, cred că este greu de digerat o astfel de decizie. Ca să nu spun inadmisibil. Sunt problemele dânșilor, administrative, dar UTA nu avea voie să nu depună licența pentru Europa. Mai frustrant este că nu există probleme financiare. Dacă ar fi existat motive obiective, înțelegeam, dar atât timp cât Dinamo o obține și UTA nu...”, le-a declarat Apostu reporterilor, la ieșirea din „Ștefan cel Mare”. 

VIDEO. Bogdan Apostu, după Dinamo - UTA 0-1

În continuare, Apostu a dezvăluit gafa incredibilă care a dus la ratarea obținerii licenței de către UTA.

„Vă spun ce s-a întâmplat: s-a externalizat acest serviciu către o anumită firmă din București care nu are nicio legătură cu fotbalul. Atunci când s-a anunțat prelungirea perioadei de licențiere pentru campionatul intern, dânșii au crezut că s-a prelungit și pentru Europa. Este o greșeală impardonabilă, din punctul meu de vedere”.

Pe lângă UTA, alte trei cluburi din play-out nu au depus dosarele pentru obținerea licenței de Europa. Este vorba despre Hermannstadt, Voluntari și Poli Iași, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate.

Conform noului sistem din Liga 1, primele două locuri din play-out merg în semifinala barajului de Conference League. Învingătoarea se va duela apoi în finala barajului cu ocupanta ultimului loc de Europa din play-off, iar cine câștigă va reprezenta România în Conference League, a treia competiție europeană inter-cluburi.

Am un deja-vu, și ultima dată când am plecat de aici a fost același scor, cu o desfășurare asemnătoare. Eu zic că este o victorie meritată a UT-ei raportat la numărul de ocazii, chiar dacă eu zic că Dinamo are o echipă mult mai bună decât locul pe care-l ocupă acum în clasament. Cred că a fost un meci frumos, agreabil, jucat pe contre.

Îmi pare rău că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de salvare. Mi-ar părea rău ca Liga 1 să se desfășoare fără o echipă ca Dinamo, care rămâne un nume important în istoria fotbalului românesc. Pe măsură ce trec etapele, șansele ca ei să se salveze devin din ce în ce mai mici.
- Bogdan Apostu, intermediar

Clasament play-out Liga 1: Dinamo în zona fierbinte, UTA lider

Mai multe știri despre Dinamo - UTA:

La Dinamo se cântă prohodul: „Echipa își dă ultimele suflări! N-am văzut niciodată așa ceva!”

Sorescu le-a prezentat scuze colegilor: „Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine” + Balauru a dezvăluit secretul penalty-ului apărat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  21 Aprilie 2021, 16:13
Postat de iosif_ pe 21 Aprilie 2021, 14:54

Bine că *** Mimao are licență dar o echipă bună ca UTA nu.

Ai inceput cu likeurile ca pe gigisport :))) Baga-ti vreo 10 ca sa fii fericit :)))

wuhan
wuhan  •  21 Aprilie 2021, 15:47
Postat de iosif_ pe 21 Aprilie 2021, 14:54

Bine că *** Mimao are licență dar o echipă bună ca UTA nu.

***! *** de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  21 Aprilie 2021, 15:08

'Nea ziaristu', ce înseamnă "intermediar", când este vorba de Apostu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează