FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

A cucerit titlul, dar tot a găsit un motiv de supărare: „Eu zic că meritam golul”

CFR Cluj este campioana României +49   FOTO
CFR Cluj este campioana României

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 23:33 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:25

Valentin Costache (22 de ani) a fost cuprins de emoții după ce echipa sa, CFR Cluj, a câștigat al patrulea titlu consecutiv. 

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB, AICI

În timpul petrecerii de titlu, Costache a oferit un interviu, mărturisind că este supărat din cauza faptului că nu a înscris. Tânărul jucător de atac a trecut de trei ori pe lângă gol: de două ori a lovit bara, o dată Simion a respins de pe linia porții. 

Valentin Costache: „Ați văzut și voi, am calitate”

„E o emoție foarte mare. Nu am visat niciodată, nu știu ce să zic. Sunt puțin supărat, să zic așa, că nu am reușit să dau gol. Eu zic că meritam golul astăzi, am avut ocazii foarte mari, dar asta e. Acum mergem, ne bucurăm, petrecem până mâine, după merg la națională, încerc să fac totul acolo. 

Pentru mine încrederea contează foarte mult. Acum am primit foarte multă încredere. Contează și ce vor cei de aici să facă cu mine. Ați văzut și voi, am calitate, mă descurc și sper să o țin tot așa. Sincer, ne gândeam că o să fie din ce în ce mai greu. Deja e al 4-lea an... la anul cred că o să fie de 4 ori mai greu decât a fost până acum. Noi încercăm să facem tot ce putem. 

Vreau să stau cu familia cât pot, cu soția, să mă bucur de ce am realizat și să mâ gândesc ce vreau să fac în continuare. Nu vreau să mă opresc aici!”, a declarat Costache, la DigiSport. 

La fiecare medalie te încearcă sentimente frumoase, mai ales la campionat. Asta e o încununare a muncii tuturor oamenilor de la acest club. Ca lot, cred că CFR îl are pe cel mai puternic, sunt jucători cu foarte multă experiență, cred că asta a făcut diferența. Vedem ce va fi de la vară, mai am contract încă un an aici. Nu am vorbit cu nimeni să plec. 
- Alexandru Chipciu, CFR Cluj

Nu am cedat niciodată, am știut ce vreau și m-am legat de campionate în România. CFR este o echipă cu spirit, când intrăm pe teren fiecare știm ce vrem și se leagă totul. Avem spirit de luptători, ăsta e secretul nostru. Nu avem cine știe ce talent, dar secretul nostru este spiritul, lupta împreună! 
- Giedrius Arlauskis, CFR Cluj

Clasament play-off: CFR Cluj, campioana României

Ștefan Gadola, acționar CFR, după câștigarea campionatului: „A fost un sezon slab dacă ne raportăm la ultimii ani”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Toni Petrea, la ultimul interviu în calitate de antrenor la FCSB: „Atunci am decis să plec” + Ce mesaj are pentru Dinu Todoran

MM Stoica n-a vrut s-o vadă live pe CFR campioană! Managerul n-a mers la meciul de la Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează