FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală: "În antrenamente, toţi jucătorii au fost folosiţi la fel" :)

Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a prefaţat amicalul cu Slovan Bratislava şi a asigrat că jucătorii tineri din lotul grupării din Ghencea vor avea şanse să-şi demonstreze valoarea în partidele de verificare.

"E primul meci şi ne dorim să stea la baza deciziei staffului în legătură cu echipa. Rămîne de văzut care dintre jucătorii tineri vor reuşi să se adapteze.

Pînă acum, la antrenamente, au fost folosiţi cu toţii la fel :) şi la fel se va întîmpla şi în partidele amicale. Nu doar Răzvan Ochiroşii e în cărţi, toţi jucătorii vor beneficia de sprijin" a spus Valeriu Argăseală la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  03 Februarie 2009, 17:59

cine e ochirosii asta?? e fotbalist? mie mi se pare ca e unul dintre aia care doar joaca fotbal )))) pardon, care bate mingea.... e drept l-a luat steaua dupa ce intre timp s-a remarcat la juniorii galatiului si seniorii buzaului....precum mai marele, in varsta ce e drept, orac uitat intre timp pe la pandurii...o alta speranta la vremea lui...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează