FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANJ

EXCLUSIV Valeriu Iftime, noi declarații despre fotbalistul pe care l-a umilit public: „Îi sar siguranțele uneori. Zici că are 30 de tone de metale grele în spate” + „Juca la păcănele”

Valeriu Iftime / Captură GSP Live
Valeriu Iftime / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 12:10 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 14:16

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit vineri, la GSP Live, și despre situația lui Alin Șeroni (34 de ani), fotbalistul pe care l-a umilit public în urmă cu câteva luni.

Pe 22 august, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a analizat la „cald” înfrângerea suferită de FC Botoșani cu Rapid, scor 0-2, oferind o declarație aiuritoare despre Alin Șeroni. Acum, finanțatorul moldovenilor a făcut mai multe dezvăluiri despre fundașul lui Croitoru. 

Valeriu Iftime: „Șeroni juca la păcănele. Uneori îi sar siguranțele”

„Eu i-am cerut scuze, iar el nu s-a supărat. Șeroni e un tip haios, are ceva special în el. Eu cred că el n-a avut noroc, nu l-a ajutat nimeni în unele momente din viața lui. Îi simt tristețea din inimă, el nu-și exprimă tristețea în mod direct. 

A venit la Botoșani cu datorii, juca la păcănele. Marius Croitoru l-a ajutat foarte mult apoi. Șeroni e un caz special. E un om frumos, în esența lui. Dar la acel meci nu părea băut total? Vii și-l arunci pe ăla prin tribune? Ca să nu zic altfel.

Uneori, când îl vezi cum aleargă, ai impresia că duce în spate și vreo 30 de tone de metale grele. E un jucător inteligent, știe să-și facă bine treaba, dar uneori îi sar siguranțele. Băutura trece, altele nu trec”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

Valeriu Iftime, noi declarații despre fotbalistul pe care l-a umilit public: „Îi sar siguranțele uneori. Zici că are 30 de tone de metale grele în spate” + „Juca la păcănele”
Alin Șeroni

Valeriu Iftime, declarație epocală după înfrângerea cu Rapid: „Dacă mai vine de două ori BĂUT la meci, trebuie să joace altcineva!”

„Una peste alta, nu-i o seară frumoasă. Rapid nu a meritat să câștige. Am avut două ocazii mari, pe care trebuie să le fructificăm. Nu înțeleg ce a făcut Braun la gol. A făcut cea mai mare prostie. Nici la al doilea gol n-a dublat. E corigent spre repetent în apărare. E o greșeală impardonabilă, n-are voie să facă așa ceva. 

Rapidul n-a avut nicio ocazie, golul lor e întâmplare! Iar Șeroni... dacă Șeroni mai vine de două ori băut la meci, trebuie să joace altcineva!”

Vezi și alte știri din intervenția lui Valeriu Iftime la GSP Live: 

EXCLUSIV Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

EXCLUSIV Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă sau Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
legio.sud
legio.sud  •  29 Octombrie 2021, 16:34

Bai nene ieftinache asta zici ca doarme in cantonament cu jucătorii atât de jos coboară , are ceva școlarizare dar e spre minim !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează