FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dawa, avertizat după transferul la FCSB: „Să nu facă vreo chiflă, iar după să-l vedem pe bancă”

Joyskim Dawa/ foto Facebook @FCSB
Joyskim Dawa/ foto Facebook @FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 15:17 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 15:41

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre Joyskim Dawa (26 de ani), fotbalistul vândut la FCSB în această vară.

Iftime consideră că Dawa este cel mai bun fundaș din Liga 1 și speră că acesta nu va greși încă de la primele meciuri, deoarece va fi trecut pe bancă de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali.

Regulă marca FCSB: ești gonit după prezentarea de la Palat » Dawa, următoarea victimă?
FCSB
Regulă marca FCSB: ești gonit după prezentarea de la Palat » Dawa, următoarea victimă?

Itime, avertisment pentru Dawa

„La FCSB nu e vorba de patron, se vrea performanță, e competiție pe post extraordinară. Acolo ori ești bun, ori nu ești.

Dawa e cel mai bun fundaș din România. Dacă intră în apele lui, n-ai ce să-i faci. O să vedeți. Sper să prinde două-trei meciuri bune și să nu cumva să aibă vreo chiflă, iar după să-l vedem pe bancă. Dacă l-am văzut pe bancă, l-am terminat”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Dawa, contract pe doi ani cu FCSB

Dawa a fost prezentat la FCSB în cadrul unei conferințe de presă organizată de Gigi Becali: „Dawa a semnat cu FCSB pentru două sezoane, plus încă trei. Suma de transferuri o știți de la Iftime.

Salariul este cât a vrut el și are clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Am scris că vreau să iau 20 de milioane pe el! Tavi Popescu face 50-100 de milioane de euro.

Într-o seară m-a sunat finul meu (n.r. impresarul Florin Vulturar) care mi-a spus că impresarul lui Dawa negociază cu CFR și atunci am zis că mai bine îl iau eu decât să îl ia CFR. La 11-12 noaptea am semnat, am semnat pe loc”, a spus Gigi Becali.

350.000 de europlătește FCSB celor de la Botoșani pentru Dawa

Dawa are un salariu de 14.000 de euro lunar la FCSB. El încasează o primă de 30.000 de euro la semnarea contractului și va mai primi alți 30.000 de euro dacă FCSB va ajunge în grupele Conference League.

Citește și alte știri din Liga 1:

„Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors” » Sepsi l-a dat dispărut pe unul dintre liderii echipei: „Ce are în cap?”

Chipciu rămâne la Cluj: a semnat cu rivala Universitatea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează