FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

VIDEO FC Botoșani - FCSB 1-3. Valeriu Iftime a intrat la GSP Live, imediat după fluierul final: „Mi-e lehamite”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, dă vina pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru, pentru eșecul cu FCSB, scor 1-3. +12   FOTO
Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, dă vina pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru, pentru eșecul cu FCSB, scor 1-3.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 21:45 / Actualizat joi, 06 mai 2021 22:07

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, dă vina pe arbitrajul lui Adrian Cojocaru și pe „greșelile impardonabile” ale fundașului Braun pentru eșecul cu FCSB, scor 1-3.

„Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații. Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!”, a spus Iftime, la GSP Live.

VIDEO Valeriu Iftime, intervenția după Botoșani - FCSB

„Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj... Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi”, a comentat patronul celor de la Botoșani.

Noi avem un complex față de FCSB. Am jucat prost 30 de minute, apoi am încercat să jucăm fotbal. Vrem să o facem, dar mai și greșim. Cred că merităm locul 4, dar cu asemenea evenimente e greu.
- Valeriu Iftime

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - FCSB

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB: 

FC BOTOȘANI - FCSB. „Dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu, nu scăpa de eticheta de blat!” » Prima repriză, disecată la GSP Live

Croiți să facă penalty-uri în debut de meci » Două momente greu de explicat în Botoșani - FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
2976529002577135
Tatian Tanasescu  •  07 Mai 2021, 14:37

Noroc cu arbitru ca a avut patronul moldovean pe cine sa dea vina. Altfel un singur cuvint: RUSINE!

ssl87
ssl87  •  07 Mai 2021, 10:45

Plus DAC e in slovacia..nu e in cehia:)) spre informarea ta,joaca pe MOL arena,compania ungureasca,si dupa prezentarea echipelor,la fiecare meci se canta imnul Ungariei..in slovacia..asa sa te oftici umpic.

ssl87
ssl87  •  07 Mai 2021, 10:41
Postat de observator_federal pe 06 Mai 2021, 23:49

Dragă NAC (prietenii știu de ce), și FC Csikszereda o scriu ăia pe stadion FK... Cehii permit lucrul ăsta (de DAC Dunajska Streda vorbesc, este DAC nu DAK). Dacă e club din România, nu klub, păi titulatura este FC, OSC.

Mai baiatule.este entitate privata.se numesc cum vor patronii care baga banii,nu cum visezi tu..ah, ca sufletul tau sovin sufera,asta e..durere.daca vor,poat' sa si puna si fk Magyarorszag..intelegi smecheria?

Vezi toate comentariile (99)
Comentează