FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Valeriu Iftime a făcut iureș, după eșecul cu Dinamo: „Jucăm de doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci! Să văd ce mai spune Croitoru”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 08:10 / Actualizat marti, 15 august 2023 11:58

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a avut o reacție dură după ce, luni, formația lui, a fost învinsă de Dinamo, scor 0-1, în partida care a închis runda cu numărul 5 din Superliga. 

FC Botoșani e ultima în clasamentul Superligii, cu numai două puncte obținute în 5 runde, iar scaunul lui Marius Croitoru se clatină serios. Finanțatorul Valeriu Iftime spune că FC Botoșani merită să fie „lanterna roșie” a Superligii, dat fiind modul în care elevii lui Croitoru s-au prezentat în acest start de campionat. 

Planul lui Dan Șucu în „furtuna” din Giulești » Decizie majoră privind viitorul Rapidului
RAPID
Planul lui Dan Șucu în „furtuna” din Giulești » Decizie majoră privind viitorul Rapidului

Valeriu Iftime a făcut iureș, după ce Dinamo a învins-o pe FC Botoșani: „Merităm ultimul loc!”

„Merităm ultimul loc! La cât fotbal am produs anul acesta, mai mult nu pot comenta! Şi eu sunt vinovat, şi antrenorul. Cine poate fi vinovat, Ducan

Echipa Botoşaniului e o echipă slabă! În prima repriză am fost egali cu Dinamo, dar în repriza a doua... Am adus şapte fotbalişti noi, dar noi jucăm cu aceiaşi oameni. 

E o situaţie grea, vedem ce vom face. Parcă suntem o echipă de Liga 2 trezită din somn. Nu îmi e frică de retrogradare, vorbim de echipă, de asumarea jocului, ceva nu merge. Noi am jucat un fotbal adormit. 

Am jucat un fotbal de doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci”, a precizat Valeriu Iftime, potrivit Prima Sport.

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Să văd ce explicație o să dea Marius Croitoru”

În continuare, Valeriu Iftime a anunțat că va purta o discuție cu Marius Croitoru, antrenorul echipei, pentru a vedea care sunt planurile acestuia în vederea redresării echipei. Îi dă și un ultimatum acestuia: trebuie să obțină maxim din meciul cu Oțelul Galați, de pe teren propriu, din runda viitoare. 

„E o situație grea, dificil de gestionat. O să mă gândesc ce pot face. Mi se pare că după următorul meci va fi pauză, nu? Cred că în pauza aia voi lua măsuri, până sâmbătă nu pot face nimic. Mă refer la banca tehnică, bineînțeles.

După 5 etape în care nu am jucat absolut nimic, în afară de meciul cu Rapid, e greu să te gândești, că vom funcționa pe viitor în formula asta.

Mă mai gândesc, voi vorbi cu Marius Croitoru să văd care e filosofia lui. În funcție de ce spun ei, dar dacă spun că e vina lui Mutombo sau Pius, nu mă încălzește nimic.

Nu pot să spun că regret că am schimbat antrenorul. Am avut 5-6 jucători pe care i-am văzut la televizor cât aleargă și ce șmecherii fac și nu îi bagă în teren. Poate nu sunt pregătiți, nu știu. Sper să ne revenim. 

Nu sunt deloc disperat. E o stare normală. Mai trebuie și ultimul loc să fie la cineva. Uite că l-am luat noi. Trebuie să închidă și unul obloanele la casă. Asta nu înseamnă că plec acasă, ci să mă gândesc la cât pot face. Când dai milioane de euro și ești acolo... o să vedem, nu știu. 

E o seară proastă pe care trebuie să o țină minte Croitoru. Să văd ce explicație o să dea. Mai avem un meci, Oțelul e tare ca oțelul. 

Dacă pierd și cu Oțelul acasă, ce pot să fac? Spuneți dumneavoastră! Trebuie să schimb ceva. Jucătorii nu-i mai poți schimba, pentru că abia i-am adus”, a mai declarat Valeriu Iftime, pentru sursa citată. 

VIDEO. Dennis Politic a ratat cea mai mare ocazie în duelul Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”

Fostul atacant al Rapidului crede că Bergodi va fi înlocuit de Șumudică pe banca tehnică: „Va fi în capul listei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
tytel
tytel  •  15 August 2023, 17:59

Lasă fotbalul la Botoșaninea IFTIMIE, k nu merge acolo, a încercat și Porumboiu în Vaslui, urmează l pe Sfaițer și vin o la Iași, oraș mare ...te primim daca vii cu bani, nu tre sa fii prea intelijent ....numa vin o. Ai aeroport, viitor stadion, mall, etc ,... hai la Poli!

cititorulcircumspect
cititorulcircumspect  •  15 August 2023, 17:03

Cica au fost adusi 7 jucatori noi dar cand te uiti pe lotul Botosaniului vezi ca are doar 10 jucatori cu o cota de piata decenta, de la 400 000 in sus si niciunul U21. Ducan 400 - Pedro 400, Pius 450, ..., Tiganasu 500 - Dican 900, E. Florescu 450- Dragu 450, Mailat 800, Sekou Camara 400 - M. Roman II 450. In rest, un singur nume mai cunoscut, Seroni.

George48Marius
George48Marius  •  15 August 2023, 14:44

*** al "fotbalului" din romanica ...out in gardul viu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează