FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Propunere surprinzătoare a unui club din Liga 1, pe fondul conflictului din Ucraina: „Dinamo Kiev și Șahtior să joace pe stadionul nostru”

Stadionul NSC Olimpiyskiy din Kiev, folosit de Dinamo Kiev și Șahtior / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Stadionul NSC Olimpiyskiy din Kiev, folosit de Dinamo Kiev și Șahtior / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 13:35 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 13:40

În plină criză provocată de invazia nemiloasă a Rusiei, campionatul intern din Ucraina a fost întrerupt pentru o perioadă nedeterminată. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, are o propunere inedită pentru granzii Dinamo Kiev și Șahtior Donetsk. 

În urma escaladării conflictului din Donbas, Șahtior Donetsk și-a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul NSC Olimpiyskiy din Kiev, aceeași arenă folosită și de rivala Dinamo. Valeriu Iftime le cheamă pe cele două la Botoșani.

„Ce bine ar fi să joace Dinamo Kiev la Botoșani. Pentru lumea bună găsim noi loc. Aici se poate lucra. Avem loc, ar fi extraordinar ca ambele echipe din Ucraina, Dinamo Kiev și Şahtior să joace la Botoșani. 

Este o glumă, că ar însemna că războiul să nu se mai termine, dar dacă ar alege să joace la Botoșani sau Iași, se găsesc condiții”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X. 

Război în Ucraina » Imagini impresionante din Tbilisi: zeci de mii de oameni cer pacea
UCRAINA
Război în Ucraina » Imagini impresionante din Tbilisi: zeci de mii de oameni cer pacea

Situația din Ucraina e critică

Rusia și-a continuat vineri dimineață ofensiva din Ucraina, armata lui Vladimir Putin încercând să înainteze cât mai mult spre capitala Kiev. E a doua zi de bombardamente, iar oficialii ucraineni au recurs la măsuri speciale de mobilizare a populației.

Agenția AFP a transmis pe twitter că armata Rusiei ar fi intrat în nordul Kievului. Guvernul ucrainean ar fi transmis indicații populației să nu iasă din casă și să pregătească cocktailuri Molotov pentru a riposta! Distanța până în centrul Kievului este de 10 kilometri, notează The Kyiv Independent!

Tot vineri, președintele Volodimir Zelenski a declarat că armata rusă nu ține cont că lovește ținte militare sau civile, informează Washington Post. Conform sursei citate, rușii au atacat cu cel puțin 160 de rachete Ucraina, până în acest moment. 

VIDEO Răzvan Luțac, jurnalist GSP.RO: „Putin nu avea motive să atace Ucraina”

Citește și alte știri de actualitate: 

Valentin Cojocaru a reușit să părăsească zona de conflict din Ucraina » Goalkeeper-ul se îndreaptă spre vama Siret + Care e situația lui Leca

Mircea Lucescu a ieșit din Kiev: „Venim direct spre România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
trink
trink  •  25 Februarie 2022, 23:45

daca o sa joace undeva afara sigur o sa aleaga polonia sau ungaria nicidecum islazurile din romania!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  25 Februarie 2022, 17:33

Cât tupeu pe Securila asta(cum ii zicea Prunea)!Pai el are stadion?Ala, nici izlaz comunal nu poți sa- i zici!Teren inghețat, fara instalație de incalzire(cred ca singurul din liga1),iar in loc de gazon... noroaie!Și nu poate sa zica ca nu are bani!In mod normal terenul ala trebuia suspendat,dar cooperativa e mai puternica decat regulamentele!

flick2020
flick2020  •  25 Februarie 2022, 16:55

Pot juca pe dinamo. La cum arata s-ar simti ca acasa, printre bombe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează