FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

UPDATE / OFICIAL FC Botoșani a prezentat noul antrenor principal

Mihai Ciobanu, 62 de ani, este noul antrenor principal al celor de la FC Botoșani.
Mihai Ciobanu, 62 de ani, este noul antrenor principal al celor de la FC Botoșani.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 16:30 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 16:30

Mihai Ciobanu, 62 de ani, este noul antrenor principal al celor de la FC Botoșani.

UPDATE, ora 16:30. Mihai Ciobanu, prezentat oficial la FC Botoșani

FC Botoșani a prezentat noul antrenor principal

„Mihai Ciobanu, noul antrenor principal al echipei FC Botoșani! Clubul nostru anunță că domnul Mihai Ciobanu, care era Coordonator la Centrul de formare, va prelua funcția de antrenor principal al formației noastre. Va fi ajutat pe banca tehnică de Alin Bejan, Alin Bordeanu, Stelian Isac și Andrei Patache

Dumnealui a mai antrenat echipa FC Botoșani în perioada 2005-2007, pe când aceasta juca în Divizia B, iar între 2019 - Iunie 2022 a fost antrenorul nostru cu licență Pro.

Mihai Ciobanu a mai antrenat echipele Dacia Unirea Brăila, Delta Tulcea, Gloria Buzău, Olimpia Rm. Sărat, FCM Dunărea Galați, precum și tineretul clubului de fotbal Oțelul Galați. Le urăm mult succes atât lui Mihai Ciobanu, în noua sa poziție, cât și staff-ului său tehnic, și le dorim cât mai multe realizări!”, au comunicat moldovenii.

Mihai Ciobanu e noul antrenor de la FC Botoșani

Deși a avut mai mulți antrenori în vedere, printre cere Florin Bratu, Dan Roman și Adrian Iencsi, Iftime a decis să meargă pe mâna lui Mihai Ciobanu.

„M-am săturat!” » Garita a publicat o amenințare primită de la un copil: „Dacă pleci, te tai, negrule!”
FC ARGEȘ
„M-am săturat!” » Garita a publicat o amenințare primită de la un copil: „Dacă pleci, te tai, negrule!”

Mihai Ciobanu face parte din staff-ul moldovenilor din iunie 2019. El figura în acte ca antrenor principal, atunci când echipa era pregătită de Marius Croitoru.

Înainte, Ciobanu a fost antrenor la CF Brăila, Râmnicu Sărat, Gloria Buzău și Delta Tulcea. Ciobanu va fi ajutat de Alin Bordeanu, Alin Bejan și Andrei Patache.

„Am hotărât să fie Mihai Ciobanu antrenor principal pentru că are licența PRO, iar din staff sa facă parte Bejan, Bordeanu și Patache.

Ei vor pregăti echipa pentru meciurile cu FCSB, urmând ca în pauza de iarnă să mai aducem un antrenor în staff. Va fi tot un antrenor fără licență, iar Mihai Ciobanu va rămâne antrenor principal”, a spus Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

FC Botoșani are o singură victorie în ultimele 11 partide de Liga 1 și se clasează pe locul 12, în afara play-off-ului, obiectivul echipei, cu 20 de puncte în 17 etape.

VIDEO Marcel Bîrsan nu a văzut un henț evident în FC Botoșani - Hermannstadt 

FC Botoșani pregătește un transfer spectaculos

Charles Petro (21 de ani), fotbalistul campioanei Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, se află pe „radarul” celor de la FC Botoșani. Fotbalistul din Malawi poate evolua atât pe postul de mijlocaș la închidere, cât și pe cel de fundaș central. 

Africanul va semna cu gruparea din nordul Moldovei în fereastra de transferuri din iarnă, din postura de jucător liber de contract, mai arată sursa citată.  Charles Petro a ajuns în februarie 2020 la formația din Transnistria de la Big Bullets, echipă din țara natală. În tricoul tiraspolenilor, jucătorul din Malawi a bifat 57 de apariții, a marcat două goluri și a dat 4 pase de gol. 

 Fotbalistul african a făcut parte din lotul pe care Sheriff Tiraspol l-a folosit în timpul campaniei senzaționale făcute de echipa patronată de Victor Gușan în Liga Campionilor, în sezonul trecut.  Atunci, moldovenii au reușit să ajungă până în faza grupelor UEFA Champions League, după ce le-au eliminat pe rând pe Teuta, Alașkert, Steaua Roșie Belgrad și Dinamo Zagreb.

Citește și: 

Cum a răspuns Vladimir Screciu când a fost întrebat despre retragere + Cum ar sărbători dacă România ar câștiga Campionatul European de Tineret și ce vedete ale fotbalului mondial ar invita la cină

UTA, deposedată de marcă! Efectele deciziei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
o_bic
o_bic  •  18 Noiembrie 2022, 01:05

Ia uite ce față plina de omenie are ciobanu ăsta

Giorgi
Giorgi  •  17 Noiembrie 2022, 21:57

Sa speram că Ciobanu nu o sa accepte ca echipa lui să fie în continuare " *** de la fcsb.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  17 Noiembrie 2022, 16:48
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 16 Noiembrie 2022, 18:46

Toti prostii din romania, stiu ca FCSB este Steaua =))))) @ stan si bran astia care posteaza pe aici ...stiti si voi ??

Da, toti stiu ca nu se pune virgula intre subiect si predicat

Vezi toate comentariile (18)
Comentează