FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

A lucrat cu Ciobotariu și îi transmite lui Becali: „Nu știu dacă poate fi adus așa ușor la FCSB, e prea frumos ca om”

Liviu Ciobotariu, în perioada FC Botoșani
Liviu Ciobotariu, în perioada FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 12:26 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 14:39

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, l-a avut pe Liviu Ciobotariu (51 de ani) la echipă și consideră că angajarea acestuia de către FCSB ar reprezenta „un câștig uriaș pentru ambele părți”.

Liviu Ciobotariu, actual „principal” la FC Voluntari, a lucrat la FC Botoșani între noiembrie 2018 și iunie 2019. 

Valeriu Iftime a colaborat îndeaproape cu el și consideră că angajarea acestuia de către FCSB ar reprezenta o mișcare excelentă a clubului patronat de Gigi Becali.

Gata de inaugurare: imagini superbe din aer cu noua „bijuterie” din Liga 1
STADION
Gata de inaugurare: imagini superbe din aer cu noua „bijuterie” din Liga 1

Valeriu Iftime a lucrat cu Liviu Ciobotariu și transmite: „Dacă FCSB l-ar angaja, ar fi un câștig uriaș”

„Dacă Liviu este ofertat de FCSB și dacă domnul Becali își schimbă tipul de interacțiune cu antrenorul, FCSB face un extraordinar pas înainte.

Liviu Ciobotariu ar fi bun pentru orice echipă, dar la FCSB nu știu dacă poate fi adus așa ușor. E un tip prea vertical, e prea frumos ca om pentru a-i spune ceva rău. El știe să se angajeze la lucruri, dacă poate sau nu să le suporte.

Dacă merge la FCSB, înseamnă că a găsit o formulă de a se înțelege cu domnul Becali. Ar fi un câștig reciproc uriaș pentru părți. E un antrenor cu experiență și are ceva special în a ține echipele în frâu”, a precizat Iftime la Pro Arena.

La FC Botoșani, Ciobotariu a câștigat 13 meciuri, a înregistrat 4 egaluri și 6 înfrângeri.

Ciobotariu a bătut palma de principiu cu Gigi Becali pentru preluarea băncii tehnice de la FCSB, dar primarul de la Voluntari, Florentin Pandele, cel care trage sforile la clubul ilfovean, se opune mutării.

Rămâne de văzut dacă Becali va reuși în următoarele ore să-și convingă finul de cununie. În caz contrar, Gigi Becali va fi nevoit să se reorienteze. 

Mai multe știri din Liga 1: 

10 motive pentru care Gigi s-a oprit la varianta Liviu Ciobotariu

Dică, răspuns dur pentru Șumudică: „La vârsta mea pe unde antrena?! Hai să ne aflăm în treabă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează